Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Eerste keer ongesteld na bevalling

 • Auteur
  Berichten

 • Deeem
  Bijdrager
  #10110751

  Ik ben 10 weken geleden bevallen. En heb nu sinds een week het gevoel dat ik ongesteld moet gaan worden. Buikkrampen, humeurig en wat moeier. Zou dit dan een aankomende ongesteldheid kunnen zijn? Hoe lang duurt het weer voor je ongesteld ben? Ik geef trouwens borstvoeding.

  Xx


  Juuno
  Bijdrager
  #10110755 Quote

  Mijn eerste ongesteldheid kwam na 10 maanden pas tijdens de borstvoeding.

  Maar het is echt bij iedereen anders geloof ik


  La La A
  Bijdrager
  #10110757 Quote

  Nog gefeliciteerd!

  Het geven van borstvoeding heeft daar volgens mij wel veel invloed op. 

  Ik kan er niet over mee praten. Bij mij zijn na 9 weken lang bloedverlies nog placenta resten weggehaald.  En volgens mij ben ik daarna de pil weer gaan slikken.

   

  Groetjes


  T tje
  Bijdrager
  #10110802 Quote

  Hoi,

   

  gefeliciteerd met de geboorte van je kleintje!

  ik werd na 5,5 week alweer ongesteld, ik gaf kunstvoeding en heb keizersnede gehad dus dat ligt wel anders dan wanneer je bv geeft. 

  Ik zou het een paar dagen afwachten als de klachten niet te heftig zijn en anders gewoon je huisarts bellen voor advies. 

  Ik moet zeggen dat ik tot ongeveer 3 maanden na de bevalling ook steeds vage krampen had in baarmoeder buiten de menstruatie om. Je lichaam (met name baarmoeder) is echt maandelabg keihard aan het werk om weer te herstellen. 


  Mama van Lara
  Bijdrager
  #10110845 Quote

  Gefeliciteerd! Ik had dat gevoel ook wel maar werd pas na 5 mnd ongesteld en gaf ook borstvoeding. Heeft er wel invloed op maar is inderdaad bij iedere vrouw ook weer anders. Ik werd trouwens wel een stuk heftiger ongesteld als voor de zwangerschap, moest me een stuk vaker en sneller verschonen! 


  Mammaaaa
  Bijdrager
  #10110911 Quote

  Gefeliciteerd! Ik gaf de eerste 6 weken borstvoeding en toen ik gestopt was werd ik binnen 2 weken ongesteld. De eerste keer na de bevalling is wel erg heftig! Ik heb toen weer kraamverband moeten gebruiken en heb toen bloedstollende medicijnen gekregen omdat het zo erg was! 


  Mamaxxx
  Bijdrager
  #10110928 Quote

  Eerste menstruatie was 3 maanden na mijn bevalling, ben na de bevalling geopeerd voor de laatste placenta resten.

  De eerste menstruatie was echt extreem veel, om de 10 minuten verschonen.. de 2e menstruatie weer redelijk normaal gelukkig 


  MoonLovers
  Bijdrager
  #10111008 Quote

  Hoi hoi

  ik werd helemaal niet ongesteld, 11 maanden borstvoeding gegeven. Voeden op verzoek. Laatste maand was het nog maar een avond voeding.

  nu weer direct zwanger geworden.

   

  verschilt inderdaad per vrouw. Vriendin werd direct weer ongesteld.. goed je lijf in de gaten houden en voor de zekerheid verbandje bij je hebben.

  succes 🙂

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct