Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Eerste keer zwanger worden!

 • Auteur
  Berichten
 • #10212733

  Hoi allemaal. 

  Na een paar jaar te wachten ivm financiële situatie kunnen wij ook eindelijk proberen zwanger te worden voor de eerste! 27 maart begonnen met foliumzuur, 27 april gestopt met de pil. 2 mei ontrekkingsbloeding. Wel wat klachten gehad van het ontpillen. 30 mei eerste menstuatie gehad (helaas) en gister een positieve ovulatie test gehad! Alles verloopt dus alsof ik nooit de pil heb geslikt! Een aantal dagen achter elkaar voor de positieve ovulatietest en op de dag van de test hebben we onze kansen vergroot. Hopenlijk over een week of twee een positieve zwangerschapstest! 

  Vind het wel heel spannend en gezien ik overgewicht heb en al 30 ben hoop ik dat het een beetje snel lukt 🙂 

  Hoe snel waren jullie zwanger?


  Mama van Jawad
  Bijdrager
  #10212764 Quote

  Spannend!! Ik hoop dat je straks een postieve test in je handen hebt. Mijn zwangerschap was niet gepland maar wel gewenst en mijn vriend en ik waren sinds januari 2018 samen en eind augustus had ik een positieve test in me handen 😌. Inmiddels 37 weken zwanger van de eerste en het wordt een jongetje 😍. 

   

  Ik wens je heel veel succes en hoop dat je snel dat lekker gevoel van de zwangerschap mag mee maken ( ookal is het niet altijd fijn, maar als je eenmaal die kleine voelt bewegen dan ben je verliefder dan ooit!! )


  Jellybeantje
  Bijdrager
  #10213049 Quote

  Ooohh wat leuk! Ik heb vorige maand mijn spiraal laten verwijderen en ben net ongesteld geweest, dus dit zal de eerste maand proberen zijn. Vanaf de 18e ben ik vruchtbaar met als het goed is de 24e mijn meest vruchtbare dag. Ik vind die ovulatietesten veel te duur en zonde van het geld. Wij doen het wanneer we zin hebben en gelukkig is dat vaak genoeg om de kansen groot te houden haha!

  Mijn vriend heeft echter al wel 2 zoontjes, mijn stiefzoontjes. Stiekem heb ik dus wel een beetje hoop dat dit een meisje zal worden. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct