Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Eerste Loopschoenen

 • Auteur
  Berichten

 • Yildizz
  Bijdrager
  #10466381

  Hoi mama’s,

  Ik zoek een loopschoen voor mijn zoon die bijna 1 jaar oud is. Hij heeft wat bredere voeten en passen bijna nergens in. Ik zoek voordelige goede kwaliteit schoenen die niet te duur zijn. Bijv voor 30-40 euro niet duurder.

  #10466415 Quote

  Ik vind de flexibele Shoesme schoenen erg fijn. Ik weet niet of die bredere voetjes erin kunnen. Misschiej passen in de winkel?


  MamavanSLN
  Bijdrager
  #10466417 Quote

  Ik ben met mijn jongste bij de fysio geweest omdat hij niet wilde lopen. De fysio adviseert leren schoenen met een buigbare zool, en het belangrijkste een stevig hielstuk. Dus even buigen met de zool of die een beetje makkelijk buigt. En in het hielstuk knijpen om te voelen of je het niet te makkelijk in kan knijpen. Als je zoontje al kan lopen is dat stevige hielstuk minder belangrijk. Maar als hij nog wat zoekt naar balans kan dat hem helpen om steviger te staan.

  Tegenwoordig kan je voor deze schoenen ook prima terecht bij de Scapino en de van Haren. Daar kan je voor €30-€40 prima slagen.

  Check even of als je zoon de schoenen aan heeft of je er nog een vinger achter kan krijgen, want te kleine schoenen is ook niet goed.


  ChSa
  Bijdrager
  #10466440 Quote

  Weet niet welke maat hij heeft maar tm 21 hebben ze bij scapino van het merk “groot” leren schoentjes. Super flexibel. Nu zelfs afgeprijsd voor maar 20 euro..

  #10466448 Quote

  Ik heb ze voor de jongste ook bij scapino  gehaald en voor de oudste toendertijd  bij van haren  met merk bobbie  shoes


  Yildizz
  Bijdrager
  #10466475 Quote

  Dankjewel dames, ik heb ze bij de schapino gekocht die nu in de aanbieding zijn.

  read more image Lees ook: Slaapritueel: 1 tot 3 jaar

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct