Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Eerste Ronde Clomid En Al 6 Dagen Positieve Ovu Test

 • Auteur
  Berichten

 • LilaX
  Bijdrager
  #10541097

  Hoi meiden, 

  Vraaaaagje, ik ben deze maand voor het eerst gestart met clomid.. geen pcos of iets dergelijks maar last van cyclussen van 40+ dagen..

  Ik heb meerdere echo’s gehad en de laatste was van cyclusdag 18 afgelopen woensdag en er zat 1 ei van 22,5 mm. Gyn zei dat ei of al gesprongen was of woensdag of donderdag ging springen. Nou helemaal blij want hoefde ook geen echo meer deze week. Maar nu heb ik sinds zondag ook positieve ovulatietesten (action streep net zo donker als controle streep). Ook vandaag nog.. wat moet ik hier mee? Iemand dit eerder meegemaakt? Twijfel om te bellen voor een echo..

  #10541104 Quote

  Zou van de gyneacoloog uitgaan. Ook geen test meer doen behalve de zwangerschapstest over 2 weekjes als dat kan. Je maakt jezelf onzeker


  Just-Me
  Bijdrager
  #10541115 Quote

  Hi, geen ervaring met clomid, wel met letrozol. Ik ga over het algemeen uit van wat mijn gynaecoloog zegt. Echter is je lijf geen machine en kan het anders gaan dan verwacht en dat benadrukken ze ook. Mij wordt elke keer weer gezegd: bij twijfel gewoon even bellen. Dus als je twijfelt, misschien even bellen om het voor te leggen?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct