Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Eerste ronde Clomid

 • Auteur
  Berichten

 • Dut
  Bijdrager
  #10276262

  Zit vandaag op dag 4 ronde 1 Clomid. Gister avond lichte menstruatie kramp wat wel weer wegtrok maar nu weer? Ook gisteren steken aan de linkerkant van me eierstok. Lijkt me dat het voor een eiersprong te vroeg is? 

  #10277692 Quote

  Hallo gebruiker, misschien een beetje late reactie, maar ik merkte ook echt wel wat gekke symptomen van de clomid. Niks om je zorgen over te maken, maar hopelijk heb je niet te veel last. Het lijkt mij ook te vroeg voor de eisprong, zeker omdat clomid zorgt voor een optimale cyclus. Ik wil je wel een beetje voorbereiden dat als je vanalles voelt, dit niet meteen betekent dat je eisprong komt of dat je zwanger bent. Het was voor mij een teleurstelling dat ik niet zwanger bleek nadat ik dacht het wel te zijn door de kwaaltjes en omdat mijn ongesteldheid langer wegbleef en dacht over tijd te zijn. (Was cyclus gewend van 25 dagen) Achteraf bleek ik dus niet zwanger, maar had de kwaaltjes door de clomid en/of pregnyl en kreeg een cyclus van 28 dagen door de clomid.  Hoop dat het voor jou wel allemaal super snel lukt en je niet te veel last hebt van bijwerkingen!


  Dut
  Bijdrager
  #10277743 Quote

  Ik had vandaag mijn follikel meting. 1 ei van 27 mm! En 2 van 13. Die van 27 staat dus als het goed gaat op springen. Hoever ben jij met je Clomid behandelingen? 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct