Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Eerste ronde, tweede kindje. Wie nog meer

 • Auteur
  Berichten

 • Kimvdv
  Bijdrager
  #10210879

  Hey

  Mijn naam is Kim en ik woon in Zwolle. Mijn man en ik hebben deze week besloten om voor een tweede kindje te gaan. We hebben een dochtertje die vorig jaar maart is geboren.

   

  Zijn er hier meer mensen die gaan voor een tweede kindje? 

  #10210887 Quote

  Hier ook! Dochtertje in augustus geboren en de babykoorts is er weer! Nu de eerste ronde. Vorige keer was het na twee rondes raak, dus het is spannend!


  WLN
  Bijdrager
  #10210972 Quote

  Wij hebben ook eergisteren besloten om het rustig te gaan proberen voor een tweede. Dochter is in augustus geboren en nu dus 10 maanden oud. We zouden het leuk vinden als ze dicht op elkaar zitten qua leeftijd, al lijkt het me soms ook wel pittig. Maar hoe dan ook lijkt een tweede me pittig, leuk, maar pittig.

  Eergisteren voor het laatst de minipil gehad, dus nu aan het afwachten wat er gebeurt. Toen ik voor de eerste stopte met de gewone pil, had ik een hele onregelmatig cyclus. Maar toch nog wel in ronde 5 raak. Dus ben benieuwd, spannend! 


  Susannaaaa
  Bijdrager
  #10210982 Quote

  Hoi, wij ook. Wij hebben alleen al wel positieve testen in handen! Onze dochter is nu 6 maanden dus als het allemaal goed gaan zit er straks 1 jaar en 2 maanden tussen de eerste en tweede. Ook direct in ronde 1 gelukt!


  WLN
  Bijdrager
  #10211000 Quote

  Gefeliciteerd Susannaaaa!! Wat fijn dat het zo snel raak is! Was het bij de eerste ook zo snel gelukt? 


  Susannaaaa
  Bijdrager
  #10211001 Quote

  @WLN Ja dat was ook in de eerste ronde! Vruchtbare grond hier blijkbaar 😅 Vind het enorm spannend omdat ik straks 2 onder 2 (of nog beter; 2 onder 1,5 jaar) heb als het allemaal goed gaat. Maar onze dochter is een heel makkelijk kind dus ik hoop dat de 2e het ook is!

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  WLN
  Bijdrager
  #10211005 Quote

  @Susannaaaa, Ja kan me voorstellen dat het wel spannend is ja! Hoeveel weken ben je nu? Heb je veel last van kwaaltjes? Is je vorige zwangerschap ook goed verlopen? 


  A mom of two
  Bijdrager
  #10211021 Quote

  Wij gaan nu ronde 2 in voor ons tweede kindje. Eerste kindje wordt morgen 2! Ben heel benieuwd of het gauw raak is. Bij de eerste wel in de 2e ronde dus hopelijk nu weer.


  Susannaaaa
  Bijdrager
  #10211038 Quote

  @WLN Nog maar heel pril hoor, 4 weken ong. Nog nergens last van, alleen wat moe! Vorige zwangerschap en bevalling was prima! Was snel hersteld. Had wel zwangerschapsdiabetes maar dat kon ik goed onder controle houden met aanpassingen in het dieet. Waarschijnlijk zal ik het deze zwangerschap ook weer krijgen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct