Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Efteling

 • Auteur
  Berichten

 • NReen
  Bijdrager
  #10042194

  Hi ladies,

  Inmiddels ben ik bijna 20 weken zwanger en we hebben in de nabije toekomst een uitje met vrienden gepland om naar de efteling te gaan.
  Nu zie ik op internet veel wisselende reacties. Ik begin te twijfelen of we wel moeten gaan of dat we beter kunnen wachten tot onze baby er is.
  Is er iemand recent nog zwanger in de Efteling geweest? Is het de moeite waard? Een kaartje kost toch al gauw 30 euro…


  W83
  Bijdrager
  #10042206 Quote

  Het is nu winterefteling, dat betekent dat het door weersomstandigheden de attracties waar je toch nu niet in mag dicht zijn of een deel van de dag gesloten zijn. Er zijn wel toevoeging, zo is de ijstent dit jaar veel groter, niet alleen schaatsen, maar er zijn daar nu ook andere dingen te doen. Symbolica, de nieuwe attractie is ook toegankelijk voor zwangeren, wordt alleen afgeraden als je snel misselijk bent. Heb er zelf in gezeten toen ik zwanger was en vond het goed te doen. Als je een goedkoop kaartje wilt, geef ik de tip kijk op de Duitse Groupon website, daar kun je als Nederlander ook kaartjes kopen en zul je tussen de 20/30 euro voor een kaartje kwijt zijn, meestal met gratis parkeerkaart. Je moet wel goed kijken tot wanneer de actie geld.


  NReen
  Bijdrager
  #10042310 Quote

  Bedankt voor je reactie en voor de goede tip! 


  MamaAnanas
  Bijdrager
  #10042347 Quote

  Misschien dat je op de site van de Efteling kunt lezen welke attracties (niet) geschikt zijn voor zwangere dames. Kun je voor jezelf beslissen of je het de moeite waard vindt. 


  Janet B
  Bijdrager
  #10042370 Quote

  Als je de Efteling app download zie je alle attracties, shows e.d. en informatie kun je vinden of ze open of gesloten zijn.

  Wij hebben een ababonnement, ondanks dat ik zwanger ben kan ik nog veel dingen in alleen de achtbanen is natuurlijk niet. Het is misschien ook waar jezelf de eis legt met mogelijkheden.

  Wij hebben een dochter van 4 die mee gaat dus we passen ons sowieso aan. Maar je hebt als zwangere zeker nog een hoop mogelijkheden bij de Efteling.

  Droomvlucht, carnaval festival, de carrousel, fata morgana, gondelbootjes, symbolica en natuurlijk het sprookjesbos haha maar wie weet vind je nog wel meer leuke dingen wat je wil bekijken zoals de show raveleijn.

   


  Kikum
  Bijdrager
  #10042373 Quote

  Toevallig ben ik vorige week zaterdag naar de Efteling gegaan. Twee dagen daarvoor had ik een negatieve test. Na de Vogelrok, Symbolica en Villa Volta verloor ik wat bloed en dacht ik dat ik ongesteld was maar niets was minder waar: op de zondag toch weer een test gedaan en deze was positief. Het eitje is blijkbaar op zn plaats geslingerd in de Vogelrok ;).  

  Maar mocht ik nou weer mogen kiezen: ik zou niet naar de Efteling gaan. Rondom de Winter Efteling zijn veel kortingsacties waardoor het soms ongewoon druk kan zijn. Wij zijn ook maar in drie attracties geweest omdat de wachtrijen ruim 70 min waren. Stervenskoud buiten in een rij wachten. 

  Mocht je toch het koude weer en de lange rijen willen trotseren, download dan de app. Daarop kan je de wachttijden controleren en een uitvalsroute plannen wanneer het regent en je geen enkel restaurant in kan gaan zonder buiten in de rij moeten te staan. 


  Grada Kok
  Bijdrager
  #10042679 Quote

  Ik ben enkele weken terug met +/- 18 wkn zwangerschap naar Efteling geweest. Wel met korting omdat ik het 1 anders gewoon te duur vindt en 2 omdat ik niet overal in mocht.

  vantevoren app geïnstalleerd voor info over wachtrijen en waar ik in mag (dubbel handig dus). Ook waren mijn zwager, schoonzus en de kids mee en moesten we ons toch al aanpassen, dus dan maakt het niet zoveel uit en we hebben de tijd van ons leven gehad!

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct