Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

EILEIDERS DOORSPOELEN? ERVARING????

 • Auteur
  Berichten

 • Daiss
  Bijdrager
  #10147528

  Hoi zo als de naam al zegt wie heeft er ervaring mee? Ik moet weer terug na het ziekenhuis voor verder onderzoek aan mijn eileiders.. 

   

   


  gebruiker365106
  Bijdrager
  #10147539 Quote

  Hoi, 

  Ja hoor bij mij zijn afgelopen april mn eileiders doorgespoeld. Wat wil je weten? Inbrengen van ballonnetje was prima. Toen de olie onder druk werd ingespoten was t wat gevoelig. Maar was zo over. T kwam overal netjes terecht.  Dag later baarmoeder echo van contrast vloeistof. Geen afwijkingen. Je bent dan 6 mnd verhoogd vruchtbaar. Ik ben 7 mnd later zwanger geworden.

  We zijn 2 jaar bezig geweest. Na 1 jaar naar afdeling fertiliteit. Werd niets gevonden. Ik ben 38 nu. Mn hormonen waren goed. Elke maand 6 eitjes aan elke kant. Elke maand een ei. Cyclus van 21 tot 28 dgn. Mooie dikte baarmoederslijmvlies. Partner met superzaad. Snapte er niets van. In die 2 jaar geen enkele positieve test in handen. Elje maand wer ongesteld. Onze dochter van 3,3 jaar was niet gepland. We deden t een keer niet veilig en ik was zwanger. Dus dat t bij 2de zo zou lopen had ik niet verwacht. Dacht nog dat t door litteken van keizersnede kwam. Maar goed uiteindelijk toch gelukt. Nu bijna 12 wkn zwanger. Mooi kloppend hartje, bewegelijk beebje. 

  Hoop voor jou dat t helpt! 

   

  Grtjs nvn

  #10147544 Quote

  Ik heb dit in juni gehad. bij mij deed het wel echt verschrikkelijk pijn.

  ( had 6 week daarvoor een lisexcisie gehad. wellicht extra gevoelig) 

  Maar wel gelijk na die hsg zwanger! icm gonal f en pregnyl. 

  Succes! 

  #10147545 Quote

  Ik heb dit in juni gehad. bij mij deed het wel echt verschrikkelijk pijn.

  ( had 6 week daarvoor een lisexcisie gehad. wellicht extra gevoelig) 

  Maar wel gelijk na die hsg zwanger! icm gonal f en pregnyl. 

  Succes! 


  Silvia-xx
  Bijdrager
  #10147582 Quote

  Ik heb begin februari eileideronderzoek gehad. Ik vond het onderzoek zelf vreselijk pijnlijk, maar was wel 2 rondes later zwanger. Het was het uiteindelijk dus waard 🙂 


  Daiss
  Bijdrager
  #10147740 Quote

  Bedankt voor jullie reacties,

  ik mag morgen na het ziekenhuis en krijg dan een datum te horen. Ben inmiddels een jaar en 3 maand verder en idd nog steeds niet zwanger , half jaartje geleden hebben mijn vriend en ik ook onderzoeken gehad inwendige echos bloedonderzoek zaadonderzoek alles was prima in orde. Nu een half jaar latwr nog steeds niet zwanger en snap er niks van. Hopelijk na dit word het meer succes voor ons.  Zie er wel en niet tegenop .. wel tegen de pijn maar heb het er zooooo voor over! 

  Ben benieuwd..

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct