Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Eind november baby

 • Auteur
  Berichten
 • #10194912

  hee allemaal,

  ik ben nu 8,5 week zwanger gister na lang wachten en lang in spanning te hebben gezeten mijn eerste echo gehad!

  alles was goed gelukkig en kloppend hartje 2 beginnende beentjes en 2 beginnende armpjes! Ik heb alle tijd nergens last van gehad en sinds vanochtend misselijkheid ik probeer van alles maar het gaat niet over zelfs een warm bad helpt niet! Heeft er iemand tips?!🙏🏻

   

  Liefs, Amanda


  Tweedekeermama
  Bijdrager
  #10194927 Quote

  Hoi,

  Ik ben nu 8.6 weken van ons tweede kindje en ik heb dit ook. De hele dag door. Bij mij helpt het om steeds iets te eten. Ik heb daarom de hele dag zoutr toastjes bij me. Elke keer eentje en het gaat weer even goed.

  #10194938 Quote

  Dankjewel voor de tip! Ik ga het eens proberen!


  Pandababy
  Bijdrager
  #10194955 Quote

  Hoi Amanda,

  Gefeliciteerd met je zwangerschap! Vervelend die misselijkheid he? Ik had het in week 8 ook op zijn ergst. Wat mij enorm hielp was Gember citroen thee. Dus schijfjes verse gember, schijfje citroen en dan heet water. Ook hielp het om ginger ale te drinken. Dat raad ik wel minder aan omdat het gewoon frisdrank is vol suiker. Maar ik drink normaal gesproken geen frisdrank dus dan nam ik een klein flesje verdeeld over twee dagen.

  Verder is het heel belangrijk dat je toch iets blijft eten. Zelf is de misselijkheid bij mij nu weer verdwenen en ben nu 10+2. Dus hopelijk wordt het voor jou ook weer beter! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct