Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Eisprong Na Miskraam Snap Er Niks Van

 • Auteur
  Berichten

 • Daiss
  Bijdrager
  #10187517

  Hey, 

  13 maart heb ik een miskraam gehad en vorige week woensdag(27 maart) moest ik voor controle na de gynaecoloog . Alles was schoon en volgens hem had ik die dag ervoor mijn eisprong alweer gehad. ( dag 14 als ik tel vanaf de miskraam) ik had vanaf dag 11 behoorlijk rekbare afscheiding dus dit zou kunnen. Maar Nou blijft mijn temperatuur nog steeds laag. Dit is normaal dus niet na de eisprong. Snapt iemand hier wat van???


  Rosybo
  Bijdrager
  #10187543 Quote

  Dit zeiden ze ook tegen mij , oo je bent schoon en je heb al weer twee eisprongen gehad . Twee uur later lag ik op ok omdat er nog weefsel etc vast zat van mijn miskraam . Pas 5 weken later een menstruatie gekregen en toen pas twee later weer eisprong die ik kon meten meteen ovulatie test . En een maand later weer gelijk zwanger geraakt ben nu 36 weken … heel veel succes je lichaam heeft heel ff nodig om te resetten 


  Daiss
  Bijdrager
  #10187657 Quote

  Bedankt voor je reactie! Was joun zwangerschapstest ook snel weer omowit.

  7 dagen later was de mijne al weer helemaal wit.


  Saaartje
  Bijdrager
  #10187705 Quote

  Hoi Daiss, 8 maart had ik een miskraam en een week later negatieve zwangerschapstest, bij de echo was alles schoon en toen werd gezegd dat ik die week vruchtbaar was. Vanochtend test gedaan en die is positief, dus ik denk dat ik weer zwanger ben..


  Lisaaatje
  Bijdrager
  #10187714 Quote

  Hoi hoi ik heb op 12 januari ook een vroege  miskraam gehad. 1,5 week daarna had ik een omo witte test in m’n handen. Op 17 februari had ik heel onverwachts weer een positieve test en inmiddels 10,5 zwanger! Het kan dus zijn dat je lichaam even moet wennen maar  het kan ook net als bij mij weer super snel raak zijn!

  De verloskundige had ook tegen mij gezegd nadat ze had gezien dat ik schoon was dat het mogelijk is dat je extra vruchtbaar bent na een miskraam. 


  Daiss
  Bijdrager
  #10187746 Quote

  Saaartje, wat fijn dat je weer zwanger bent!!!!  Heb jij toevallig ook je temp gemeten? 

   

  Lisaaatje gefeliciteerd ! Ik snap gewoon niks van mijn temperatuur zelf zou ik zeggen dat ik nog geen eisprong heb gehad ma zo vreemd dat de gynaecoloog zegt van wel en dat mijn rekbare slijm ook alleen vorige week was… temp blijft llaag. 

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Saaartje
  Bijdrager
  #10187771 Quote

  Daiss dank je wel!! Ik doe nooit mijn temperatuur opmeten, wist niet eens dat het er iets mee te maken had haha 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct