Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Eisprong na miskraam

 • Auteur
  Berichten

 • Lovem
  Bijdrager
  #10241481

  Hoi dames. Ik wilde ff me verhaal in november hrb ik met 6 weken een miskraam gehad toen heeft het lang geduurd voor ik weer zwanger was en dit lukte afgelopen maand. Helaas is deze op 19 aug. met 5 weken opnieuw misgegaan😓 nooit verwacht. Ik wil er meteen weer voor gaan ben alleen bang dat het weer lang duurt. Ik heb nu al minimaal 3 dagen een hogere trmp. Ik ga ervan uit dat ik wel een eisprong heb gehad. Ik zou graag andere ervaringen willen horen

   


  Zwindo
  Bijdrager
  #10242203 Quote

  Hoi Lovem,

  Ik zit ook in het NOD sept forum. Ik heb zelf in maart een miskraam gehad sindsdien is mijn cyclus veranderd naar 36-40 dagen ipv de 27-29 dagen (best frustrerend). Ik ben zelf helaas ook nog niet zwanger tot op heden. Bij mij duurt het nu dus ook al even al is het nog niet zo lang als dat jij hebt moeten wachten. Ik gebruik nu zelf ovulatietesten om mij eisprong te vinden. Ik vindt dat zelf het prettigste omdat ik mijn lichaam soms niet helemaal bergijp haha.

  Toen ik een mk had las ik heel veel berichtjes van meiden die juist zeiden je bent nu extra vruchtbaar en veel waren heel snel weer zwanger. Helaas, hebben wij dat gelukt niet. Ik hoop voor jou dat dit nu misschien wel zo mag zijn en je een mooie gezonde zwangerschap mag krijgen. Voor nu zit ik nog even samen met jou op het wachtbankje. Er is trouwens ook een ander onderwerp aangemaakt door Flower waarbij het ook langer duurt sinds haar mk daar hebben een aantal andere meiden ook hun verhaal gedeeld. Die nu gelukkig wel zwanger zijn geworden.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct