Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Emotionele rollercoaster…..

 • Auteur
  Berichten

 • KristelVH
  Bijdrager
  #10194951

  Hoi allemaal,

  Heb een tijdje terug ook al het een en ander gepost maar word gek van de onzekerheid!

  Hier mijn verhaal:

  17 april was ik 5 dagen overtijd. Testje gedaan en had een licht streepje. 19 april helaas bloed verlies, 20 april heftig rood bloed verlies met wat bloedpropjes. Helaas dacht ik, een miskraam… 20 april stopte de bloeding abrupt en leek er geen vuiltje aan de lucht. Besloten om de 22e te testen, weer positief maar nu felle en duidelijke streepjes. Nu is het inmiddels 26 april en ik heb gisteren bloed laten prikken, maandag weer. Hopen op een stijging van het hormoon… Mijn symptomen lijken wel heviger te worden, pijnlijke tepels, constant honger, zeurderige buikpijn in mijn onderbuik aan de linkerkant, super moe en uitgeput, erge rugpijn in onderrug… vanmorgen test van kv gedaan, mega positief. Ook testje gedaan van cb en gaf zwanger 2-3 weken aan… 

  9 mei ook een afspraak gemaakt voor een echo om te kijken wat er nou daadwerkelijk aan de hand is. 

  Iemand ervaring met hevig bloedverlies en toch zwanger????


  KristelVH
  Bijdrager
  #10194954 Quote

  Oja! Ook al 2 dagen heeel donker bloed verlies, wss oud bloed

  #10195027 Quote

  Hi Kristel! 

  Wat heftig zeg, kan me voorstellen dat je emoties alle kanten op gaan in deze spannende tijd. Zelf ben ik helaas niet zwanger, zit rond mijn ovulatie, ronde 8 inmiddels..

  Maar een vriendin van mij heeft tijdens haar zwangerschap (van een tweeling!) van 6 tot 13 weken bloedingen gehad door een hematoom, en toch is alles gelukkig goed gegaan!

  Ik duim voor je dat alles goed gaat en je snel in alle blijdschap je zwangerschap mag delen met je omgeving♡

  Fem

  #10195297 Quote

  Hoi Kristel,

  Wat een lastige tijd. Ik heb in mijn zwangerschap veel last gehad van bloedverlies. Ik had een positieve zwangerschapstest en een aantal dagen later wat roze afscheiding. Daarna een hele heftige bloeding (6 weken zwanger). Ik ben toen naar het ziekenhuis gegaan en daar hebben ze een echo gemaakt. Daar bleek alles goed te zijn. Bij mij heeft dit af en aan tot 20 weken geduurt. Uiteindelijk bevallen van een gezonde dochter. 

  Het kan zijn dat er een bloedvatje is gesprongen en daarom bloedverlies. Bij mij is er nooit een oorzaak gevonden. 

  Laat je niet gek maken en als je het niet vertrouwd bel je verloskundige. 

  Liefs, M


  KristelVH
  Bijdrager
  #10195344 Quote

  Dankjewel voor je fijne berichtje. Ik heb inmiddels goede hoop omdat ik alle zwangerschapskwaaltjes heb. (Hoofdpijn, heeel moe, zeurende buikpijn in onderbuik, diarree, grote donkere en gevoelige tepels)

  Uiteraard kan maandag mij pas echt zekerheid geven maar ben gelukkig niet meer zo bang.. 


  KristelVH
  Bijdrager
  #10195345 Quote

  Maandag btw 2e x laten bloed prikken bij de HA

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #10195400 Quote

  Hier meerdere keren in mijn zwangerschap weinig/matig en veel bloedverlies. Maar wel een gezond jochie op de wereld gezet!

  #10197544 Quote

  Hoi Kristel,

  Wat vervelend die onzekerheid. Ondanks dat ik je niet meer onzeker wil maken, wil ik je toch waarschuwen dat je symptomen mogelijk ook door een buitenbaarmoederlijke zwangerschap (bbz) zou kunnen zijn. Je ervaart buikpijn links, je HCG lijkt snel toe te nemen (je ervaren symptomen). Ik ben sinds 15 april hersteld van een bbz, dus ben ondertussen helemaal ingelezen en ingepraat hierover.

  Mij is in ieder geval continu gezegd sinds al snel duidelijk werd dat het een bbz was: bij twijfel en last direct met gyn bellen! Het kan gevaarlijk zijn, omdat er iets groeit op een verkeerde plek.

  Hadden ze bij het bloedprikken gekeken met een echo? Fijn dat je maandag alweer bloed gaat prikken. Als het HCG zorgelijk stijgt, gaat er automatisch een protocol in. Maar onthoud wel, bij echte pijn direct ziekenhuis bellen, goed? En zou het ook gelijk vragen maandag bij je afspraak of daar sprake van kan zijn. 

  Maar ik ga natuurlijk wel voor je duimen dat het gewoon goed zit :)!! 

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct