Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

En nu?

 • Auteur
  Berichten
 • #10141759

  Hi dames,

  Ik heb vanmorgen samen met m’n man een test gedaan en ik ben zwanger. Helemaal geweldig natuurlijk! En zo snel alweer, we hebben al een dochtertje ze wordt 11 Januari 1. We zijn hartstikke gezegend laat dat voorop staan. We zijn nu een weekend weg en ik heb wel procducten gegeten die van rauwe eieren zijn gemaakt zoals pannenkoeken en sausjes enz.. Zou ik me zorgen moeten maken? Liefs!

  #10141763 Quote

  Gefeliciteerd wat Leuk!

  Ik zou mij absoluut geen zorgen maken. Het vruchtje is zo ontzettend klein. De hoeveelheden zijn dan minimaal. Als je vanaf nu let met wat je eet dan ben je hartstikke goed bezig!

  Geniet van je weekend!!


  Ananasss
  Bijdrager
  #10141765 Quote

  Gefeliciteerd! Ten eerste zal ik me indd geen zorgen maken, kans is klein en je wist het niet. Dus wat had je kunnen doen? Dan, pannenkoeken worden gebakken (neem ik aan) dus dat ei is gestold en kan sowieso geen kwaad! Ik eet wekelijks havermoutpannenkoeken als ontbijt, zit ook ei in, zolang je dat maar gewoon bakt is er niks aan de hand. 

  #10141768 Quote

  Thanks voor de reacties, ik wil idd alles zo goed mogelijk doen misschien wel te goed haha. Nou ja te goed kun je het nooit doen denk ik.. Maar dan maak ik me geen zorgen en gaan we verder genieten van ons meisje, wondertje en weekendje. Thanks dames! Liefs!

  #10141771 Quote

  En wat fijn om het met iemand te kunnen delen terwijl je hier je mond moet houden ;)!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct