Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ena Laatste Pil Te Laat Ingenomen 3e Week Zwanger

 • Auteur
  Berichten
 • #10558470

  Hii ik ben dus onlangs mijn ena laatste pil vergeten van mij strip. Ik heb die ongeveer 14 uur later in genomen. Nu was dit mijn 3e strip aansluitend (dus zonder stopweken ertussen). ben gw netjes op tijd ongesteld geworden in mijn stopweek maar nu heb ik onbeschermde sex gehad in de stopweek met mijn vriend. Die ik al een maand niet had gezien. En normaal gesproken doen we het ook zonder condoom omdat ik hem nooit vergeet of te laat in neem. Tijdens de sex besefde ik me dat ik dus die pil vergeten was en later in genomen had. En vanaf dat punt zijn we met condoom verder ggn. Ik heb sex gehad op dag 5 van de stopweek dus over 2 dagen moet ik weer beginnen. Hoe groot is de kans dat ik nu zwanger raak en kan ik beter vanavond gewoon de pil slikken of gewoon op mijn normale dag?


  FunnyFaye
  Bijdrager
  #10558473 Quote

  De kans is 1.338488382% dat je zwanger raakt. Meis, wat verwacht je van ons?😂


  NicoleSD
  Bijdrager
  #10558474 Quote

  Als dit al 3e strip aansluitend was en ook 1 na laatste pil daarvan dan is de kans heel klein dat je zwanger bent. Zeker omdat je hem binnen 24 uur alsnog heb ingenomen en gewoon ongesteld bent geworden in stopweek. Ik zou ook niet weer eerder beginnen met de pil.

  #10558487 Quote

  Top bedankt voor jullie geruststelling. Ik ben altijd super strict met optijd mijn pil inemen. En soms is internet niet altijd je beste vriend als je iets opzoekt. Dus heel erg bedankt!


  BabyLoading
  Bijdrager
  #10558794 Quote

  Ik denk niet dat je je zorgen hoeft te maken.
  Maar zou morgen even je huisarts bellen voor de zekerheid

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct