Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Endometriose en PCOS

 • Auteur
  Berichten

 • Zwindo
  Bijdrager
  #10260490

  Hallo meiden,

  Ik heb een vraagje ik weet al jaren dat ik endometriose heb, want heb hier jaren geleden voor in het ziekenhuis gelopen. Nu heb ik maart dit jaar een mk gehad en was na die mk ineen mijn cyclus ook helemaal van slag. Daardoor contact met vk en ha gehad en nu net ons eerste gesprek bij het fertiliteitscentrum gehad.

  Hier te horen gekregen dat de endometriose toch wel veel duidelijker aanwezig was dan toen ik hiervoor bij de gyn liep. Was nu namelijk met het inwendig onderzoek te voelen en echt duidelijk te zien op de echo, voorheen was het zelfs moeilijk te zien op de echo. Gelukkig zit het voor de kinderwens op een gunstige plek en zien mijn eierstokken en baarmoeder er goed uit.

  Nou kreeg ik wel ook te horen dat ze het idee hebben dat ik ook PCOS heb. Dit zou wel een heleboel dingen verklaren. Het is nu nog even afwachten of dit ook daadwerkelijk aan de gang is, maar ik ben nu eigenlijk al benieuwd naar verhalen van meiden waarbij dus beide geconstateerd is.

  Welke behandelingen zijn er gestart of zijn deze helemaal niet nodig geweest. Ben je al zwanger of bevallen en hoe lang heeft dit geduurd? Of zit je een beetje in hetzelfde schuitje als mij?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct