Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

enorm weinig ongesteld.. normaal?

 • Auteur
  Berichten

 • Klavertje vier
  Bijdrager
  #10199428

  Hallo,

  Vorige maand had ik een topic geopend omdat ik twijfelde tussen een innestelingsbloeding of een menstruatie. Nu 36 dagen later ben ik weer ongesteld denk ik. Opzich fijn, normaal zat er bij mij heel lang tussen.

  Zondag had ik voor het eerst weer wat heel licht roze aan mijn wc papiertje. Paar dagen daarvoor heb ik enorme zware benen gehad en hoofdpijn.  Gisteren had ik buiten soms wat aan mijn wc papiertje nog niets in mijn broekje. Een keer een mini tampon gebruikt snachts maar daar zat klein beetje bruinig aan maar ook bijna niets. Vandaag ook eigenlijk niets verloren op met afvegen en klein beetje in mijn inlegkruisje na. 

  Ik heb ook helemaal geen buikpijn.. Vorige maand heb ik een halve dag wat meer gevloeid maar ook niet wat ik gewend ben. 

  Na hoeveel tijd vloeien jullie door en moet ik mezelf zorgen maken? Was normaal eigenlijk al niet echt veel ongesteld maar afgelopen keer en nu lijkt het helemaal nergens meer op. 

   

  groetjes


  Niet veel soeps
  Bijdrager
  #10199540 Quote

  🍀 dit heb ik vanaf ronde 4 t/m 6 gehad. Afgelopen rondr, cyclus gelukkig weer enigszins normale ongie. Ik ben september vorig jaar gestopt met de pil.  Ben nog steeds aanhet ontpillen. Zou mij nu geen zorgen maken als je net een paar maanden geleden gestopt bent met de pil.  Hopelijk is je cyclus snel weer normaal en ben je binnenkort zwanger. 


  Klavertje vier
  Bijdrager
  #10199549 Quote

  Ik ben vorig jaar juni gestopt, dus nu bijna een jaartje. 

  Gisteravond 18.00 tot nu helemaal schoon. Ben benieuwd of k vandaag nog bloed ga verliezen. 

  #10199558 Quote

  Na het verwijderen van mijn spiraaltje is mijn menstruatie niet echt meer goed op gang gekomen. De bloedingen waren heel minimaal (zoals jij het omschrijft). Dit was in februari 2018. In december 2018 besloten wij voor een kindje te gaan en het was meteen de 1e ronde raak. Ik maakte me veel zorgen dat ik niet zwanger zou kunnen raken gezien het weinige bloedverlies. Achteraf was dit dus nergens voor nodig! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct