Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Erg emotioneel, huilbuien, ontzwangeren

 • Auteur
  Berichten

 • Madeliev
  Bijdrager
  #10209166

  Zijn er meer vrouwen die ontzettend emotioneel zijn na de bevalling?

  Ondertussen is mijn zoontje alweer een half jaar oud. Hij had een heftige start hier op de wereld: spoedkeizersnede ivm verkeerde ligging, reflux, veel krampen. Maar dit was na 3 maanden zoveel beter en hij veranderde compleet. Sinds die tijd kon ik pas echt gaan genieten want het ging van 15 uur per dag huilen naar een inslaaphuil en een hongerhuil. 

  sinds hij 5 maanden oud is ben ik op die beruchte roze wolk beland. Nog nooit heb ik zoveel liefde gevoeld. Maar daarintegen ben ik ook nog nooit zo emotioneel geweest. Ik zit dagelijks meerdere keren te brullen bij de box, ledikant of zelfs in de auto wanneer ik aan hem denk. Zelfs als ik typ hoeveel ik van hem houd voel ik al die emotie alweer omhoog komen. Ik ben trots, verliefd, bezorgd.. Alles tegelijkertijd.  

  Maar nu mijn vraag, is dit echt iets wat hoort bij die roze wolk? Of hoort het bij het ontzwangeren? Of ben ik nou een ontzettend zacht schaap geworden hahaha! Zijn er moeders die dit ook hebben gehad? Het lijkt me toch dat ik ooit een keer wat minder emotioneel ervan moet worden. Want ik heb het gevoel dat ik nog een keer ga brullen als iemand in de supermarkt vraagt hoe het gaat met hem haha! 


  pegg
  Bijdrager
  #10213108 Quote

  Ja hier nog eentje, ik ben 4 maart bevallen van ons eerste zoontje.. snelle thuis bevalling gehad binnen 4 uur was hij er al .. kleine had wel wat opstart problemen misselijkheid door de vruchtwater wat hij in had geslikt.. en hij verslikte zich steeds zomaar en leek elke keer alsof hij stikte doodeng… en veel spugen… ze zeiden dat het kwam door reflux.. gebruik nu Jbm in zijn voeding en dst gaat gelukkig beter..

  Maar ik kan dus gewoon zomaar huilen maakt niet waarom en waar ik denk dat bij mij komt door ontzwangeren heb daar enorm last van en ook denk ik vanwege de slechte start die de kleine man had en ik dat allemaal nog een plekje moet gaan geven..

   

  ik voel me ook af en toe zo Softie geworden haha

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct