Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Erg Onregelmatige Cyclus

 • Auteur
  Berichten
 • #10259498

  en 33 dagen. i dames, 

  Allereerst wil ik gewoon even mijn frustratie van me af schrijven maar misschien is er iemand die mijn situatie herkent of tips heeft. 

  We zitten nu in ronde 6. Ik heb nogal een onregelmatige cyclus. Sinds we serieus bezig zijn, cyclussen van 24, 31, 30, 35, en 33 dagen. Ik gebruikte de eerste paar maanden ovulatietesten maar merkte dat ik er daardoor nog veel meer mee bezig was. Dus geprobeerd het wat los te laten en dus besloten geen ovulatietesten meer te doen. Was eigenlijk ook niet nodig want ik heb altijd heel duidelijk elastische afscheiding 2 dagen voor mijn eisprong. Ik word wel altijd precies 14 dagen na mijn eisprong ongesteld. 

  Nu heb ik afgelopen zaterdag (cd 7) al datzelfde slijm gehad. (was 4 dagen ongesteld) Helaas had ik geen ovulatietest liggen om mijn vermoeden van een naderende eisprong te bevestigen. Als ik dus uitga van mn vorige cyclussen dan zou ik mijn nod al na 22 dagen hebben. Maar nu had ik vandaag (cd 9) weer diezelfde elastische afscheiding. Heb vanmiddag een ovulatietest gedaan maar die was negatief. Alleen een licht teststreepje te zien.

  Dus om een lang verhaal kort te maken… Ik heb werkelijk geen idee waar ik aan toe ben deze ronde. Ik denk dat ik komende 2 weken gewoon elke dag een ovulatietest ga doen. Misschien geeft dat wat duidelijkheid. 

  Groetjes 

   

  #10259499 Quote

  ** die eerste zin was een foutje. Moet hoi dames staan. 

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen