Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ervaring Combi Borstvoeding En Kunstvoeding

 • Auteur
  Berichten

 • KarimaElijah
  Bijdrager
  #10196074

  Hallo!

  De hoeveelheid borstmelk begint bij mij achter uit te gaan omdat mijn zoontje van 3 maanden overdag erg afgeleid is tijdens het voeden. Of soms gewoon weg mijn borst weigert en dan wel gekolfde melk drinkt. Maar als ik kolf komt er per keer van beide borsten samen maar ongeveer 150 ml met moeite uit. Terwijl ik voorheen soms wel 200 ml uit 1 borst kon halen. Er wordt door het Consultatiebureau wel gezegd dat rechtstreeks uit de borst drinken wel meer opleverd, maar vraag me af waarom hij dan zo onrustig is. Daarom wil ik dus borstmelk met kunstvoeding combineren, omdat ik volgende week weer aan het werk ga en hem dan niet vaker aan de birst kan leggen om mijn productie misschien weer omhoog te krijgen. Wat is jullie ervaring hier mee? En welk merk gebruiken jullie?

  Gr. Karima


  StephW
  Bijdrager
  #10196096 Quote

  Ik hoor van iedereen dat t prima kan. Merk kan je zelf kiezen! Ik doe t nu ook ivm afbouwen. Geef alleen nog ochtend en avond maar t is niet veel meer. 


  Fleurol
  Bijdrager
  #10196156 Quote

  Mijn productie liep na 5 maanden terug dus moest ook combineren met KV. Toen was het wel binnen 2-3 weken gedaan met mijn hele melkproductie – vond ik geen ramp. Wij gebruikten nutrilon. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct