Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ervaring duo kinderwagens

 • Auteur
  Berichten
 • #10148799

  Wij horen graag jullie ervaring rond duo kinderwagens. Hebben vandaag een Thule gezien, maar zie weinig reviews. Dus hoor graag jullie als experts. 

  Bedankt! 


  xxxanoniem
  Bijdrager
  #10148802 Quote

  Voor onze newborn en peuter hebben wij de Uppababy Vista. Echte aanrader. Op vele verschillende manieren te gebruiken. Incl een grote boodschappenmand onder. Kost wat maar dan heb je ook wat. 

  #10148808 Quote

  Wij zijn ons ook aan het orienteren dus ik lees mee; onze bevindingen tot nu toe:

  1. Bugaboo duo. De kinderen kunnen naast elkaar en de wagen is dan 75 cm breed. Ik heb hem getest en zowel gebruiksgemak (stoelen kunnen beide kanten op en je kunt bijna alles met 1 hand doen) en de grote mand zijn pluspunten. Minpuntje: de wandelwageninzet kan tot max 16 (of 18 kg).

  2. Uppababy vista: grootste pluspunt hier is de grote bak onderin, en de kids kunnen er tot zo’n 22 kg inzitten, dus ook als ze wat ouder zijn en dat vind ik wel handig voor als we dagjes weggaan straks. 

  Sinds kort is er een quinny duo wandelwagen op de markt, ziet er ook mooi uit maar moet em nog testen in de winkel. Mijn man is hier wat minder enthousiast over.

  De Joolz duo vinden wij een prachtige wagen, helaas valt ie voor ons af omdat hij te beperkt is. 

  Echter vind ik het zo lastig om nu alvast een keuze te maken. Wij hebben daarom besloten om te wachten met de aanschaf ervan tot na de geboorte; we hebben nu een goede wandelwagen en alle toebehoren en in de eerste weken gaan we nog niet echt op stap met z’n allen. 


  waterdolfje
  Bijdrager
  #10148850 Quote

  Geen ervaring nog, maar ik heb net de easywalker duo gekocht. Betaalbaar en super gebruiksvriendelijk. Lekker naast elkaar maar toch niet te breed. Ben heel benieuwd wat we er van gaan vinden. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct