Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ervaring Etos zwanger worden pillen (monnikspeper)

 • Auteur
  Berichten

 • Vogeltjee
  Bijdrager
  #10317552

  Hallo dames,

  vraagje aan jullie. Mijn vriend en ik zijn al een poos bezig om zwanger te worden. Mijn cyclussen zijn onregelmatig en las dat de Etos zwanger worden pillen hierbij konden helpen. Heeft iemand hier ervaring mee?? De kruid die erin zit wordt ook wel monnikspeper genoemd.

   

  groetjes 


  SuusX
  Bijdrager
  #10317585 Quote

  Ik heb ze een hele tijd gebruikt en wel goeie ervaringen mee. Helaas nog niet blijvend zwanger geraakt. Wel 2 ik snel achter elkaar zwanger geraakt. Ik was er even mee gestopt om te kijken wat er dan gebeurt maar werd gelijk weer onregelmatig ongesteld. 

  Een vriendin van me heeft ze denk 3 maanden gebruikt en nu zwanger.. Of het daardoor komt wie weet! 


  Vogeltjee
  Bijdrager
  #10317611 Quote

  Bedankt voor je reactie, 

  ben echt heel benieuwd wat het bij mij gaat doen.

  lees echt hele dubbele verhalen dus vandaar.

  altijd fijn om positieve verhalen te lezen. Hoe waren je cyclussen voor en tijdens het gebruik ? 


  Annemt
  Bijdrager
  #10317620 Quote

  Hier helaas een negatief verhaal, ik heb ze een tijdje gebruikt (altijd regelmatige cyclus) en naast het feit dat ze megagroot zijn om weg te slikken (capsule) zorgde het ervoor dat mijn cyclus 35 dagen duurde. Heb toen geen test gedaan, omdat ik het daar nog te vroeg voor vond. Maand later heb ik ze niet meer gebruikt en 28 dagen cyclus.

  Ik gebruik wel een olie (progessence phyto plus), waar monnikspeper in zit, omdat ik hoop dat de innesteling dan wel een keer goed zal gaan


  SuusX
  Bijdrager
  #10317624 Quote

  Mijn cyclussen waren daarvoor steeds rond de 40 dagen. En met het gebruik van de capsules  rond de 30. Slik ze nu weer een maandje denk en m’n eisprong was op dag 18 al veel vroeger dan de maanden ervoor! 


  Vogeltjee
  Bijdrager
  #10317628 Quote

  annemt,

  waarom ben je dan monnikspeper gaan slikken? Want je cyclus was al regelmatig.

  suusX,

  vervelend hè die lange cyclussen steeds en die onregelmatigheid. Bij mij varieert het van 31 tot 38 dagen. Ene maand 31 en andere maand bijvoorbeeld weer 38 is echt heel wisselend helaas.. en vaker naar het hoge als naar het lage. 
  Fijn dat het voor jou goed werkt. Wanneer begin jij altijd met slikken? En doe je dit tot je eisprong of weer tot je menstruatie en dan even rust? 

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  SuusX
  Bijdrager
  #10317634 Quote

  Ja heel vervelend die lange cyclussen! Ik slikte ze gewoon de hele maand door. Dat mag ook gewoon. Hoop dat het wat voor je gaat doen. Ik slik er ook nog teunisbloemolie bij trouwens. 


  Annemt
  Bijdrager
  #10317649 Quote

  @vogeltje, ik gebruik een olie om te smeren op mn buik. Ik heb het idee dat daardoor mijn ovulatie nog duidelijker zichtbaar/merkbaar is wat betreft. Mn cyclus is wel goed, maar ergens zit er vast iets niet helemaal goed, anders had het na 2.5jaar al wel eens geleid tot een zwangerschap denk ik. 

   

  Die capsules van etos zwanger worden heb ik in het begin eens geslikt, maar nu dus niet meer

  #10317652 Quote

  Ik heb die pillen van de Etos genomen en ben snel zwanger geworden. Ik ben vrij nuchter, denk niet dat die pillen van de Etos nou zoveel beter of slecht zijn dan een ander merk. Ik heb ze genomen omdat ze vrij goedkoop waren. 😉

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct