Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ervaring Menopur.

  • Auteur
    Berichten

  • ChantalvR
    Bijdrager
    #10410094

    Hallo allemaal, 

    Dit is mijn eerste topic, ik lees al wel een tijdje met plezier mee. 

    Sinds januari 2020 zijn mijn man en ik actief bezig voor ons eerste kindje. Ik ben bekend met PCOS. 

    Na drie maanden zelf proberen (helaas geen eisprong) heb ik via de fertiliteitsarts Letrozol 2,5MG voorgeschreven gekregen. Helaas bleek deze dosering te laat en moesten we verhogen naar 5MG. Na een paar pogingen bleef een zwangerschap uit. 

    Begin december ben ik gestart met de Gonal F. In kleine stapjes ophogen tot de follikel mooi gegroeid was. Hierna Ovitrelle gespoten om de eisprong op te wekken. Helaas ook geen resultaat. Op 11 januari ben ik begonnen met mijn nieuwe cyclus. Op dag drie (14-1) gestart met Gonal F. Na 10 dagen voor de controle, deze was goed. Er was een ontwikkeling van een follikel te zien. Na paar dagen moest ik voor een nieuwe controle op het spreekuur komen. Echter bleek het allemaal kleiner geworden te zijn in plaats van te groeien. Ik moest opnieuw ophogen en binnen een paar dagen terug. Gelukkig nam de groei weer toe, en bleken er zelfs twee follikels te groeien.

    Met vandaag mee ben ik precies 35 dagen Gonal F aan het spuiten, waarvan de laatste paar dagen 100E. Helaas is alles helemaal geslonken en heeft de groei ondanks alle ophogingen niet doorgezet. Mijn baarmoederslijmvlies die 3 dagen terug een goede opbouw liet zien was nu ook helemaal weg.

    De grootste teleurstelling is dat we deze cyclus gaan afbreken en mijn menstruatie gaan opwekken. 

    De fertiliteitsarts heeft me nu overgezet ook Menopur. Mijn vraag aan jullie is; wat zijn jullie ervaringen? En heeft het succes?

    Excuses alvast voor mijn lange verhaal. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct