Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ervaring na keizersnede

 • Auteur
  Berichten

 • Kiwi
  Bijdrager
  #10362979

  Hallo mommy’s! 

   

  Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen. 

  Ik heb 9 maanden geleden een dochter gekregen dmv een keizersnede. 

   

  Nu heeft de gynaecoloog gezegd dat het het beste is om een jaar te wachten om weer zwanger te worden. Maar het begint alweer erg te kriebelen. 

   

  Dus mama’s die ook een keizersnede hebben gehad. Wanneer zijn jullie opnieuw zwanger geworden en hoe was de ervaring van een zwangerschap na een keizersnede? 

   

  Alvast bedankt voor de antwoorden! 

   

  X


  Jippie
  Bijdrager
  #10362987 Quote

  Wij hebben netjes een jaar gewacht en de maand erna was ik gelijk zwanger. Nu nog geen last van de keizersnee gehad, maar ik ben pas 13 weken. Onze kleine man is straks 1 jaar en 10 maanden. Maar ik zou toch netjes wachten…


  Lovetobeamother
  Bijdrager
  #10362991 Quote

  Vorig jaar september een keizersnede gehad van onze zoon en nu 22 weken zwanger! Wij waren dus wel iets vlugger, komt ook doordat het best even duurde voordat ik zwanger werd van onze zoon… dus met dat een beetje in ons achterhoofd.. maar tot zover geen bijzondere klachten of iets! Gaat eigenlijk allemaal heel goed! 


  Dannie
  Bijdrager
  #10362992 Quote

  Ik ben momenteel 12 weken zwanger van de tweede nadat ik in september 2019 bevallen ben van een zoon. Hij zal dus een jaar en 7 maanden zijn als de baby komt. Zwangerschap was een verassing, maar tot nu toe geen last van de keizersnede. Maar zwangerschap is dus nog pril. 


  ElsieJoy
  Bijdrager
  #10362993 Quote

  Ik ben 7en halve maand geleden met een keizersnede bevallen en inmiddels aan het aftellen tot de 9 maanden omdat mijn gynaecoloog dat als termijn aangeraden had om te wachten. Maar hebben jullie allemaal het advies gekregen om minstens een jaar te wachten? 


  Kimmoe
  Bijdrager
  #10363004 Quote

  Ik heb net een keizersnede gehad en er werd inderdaad 1 jaar wachten gezegd 

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Juul tje
  Bijdrager
  #10363010 Quote

  Hier ook een jaar gewacht. Was ook het advies. 


  Littlegirl
  Bijdrager
  #10363023 Quote

  Hier het advies gehad om 1jr te wachten. Toen onze dochter 11 mnd was zijn we langzaamaan weer gaan proberen, was meteen zwanger.

  Ben nu bijna 20wkn zwanger. Heel af en toe trekt het gebied van het litteken, maar dan heb ik ook altijd wat last van de banden, dus zal daarmee samenhangen. Verder nog helemaal geen lastgehad van het litteken. 


  MarJayLouDev
  Bijdrager
  #10363026 Quote

  Mijn 2 oudsten schelen 16 maanden. Bij mij zei de gynaecoloog ook een jaar. Toen zei ik overal lees ik een half jaar. Dat mocht, maar dan moest ik wel echt een half jaar wachten. Daarna was ik dus snel zwanger. Nooit problemen gehad. Geen pijn aan het litteken. Dus ik zou zeggen gewoon alvast starten. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct