Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ervaring pretecho bij echotoon Groningen? ??

 • Auteur
  Berichten
 • #10330926

  Hoi, hebben jullie ervaring bij echotoon en hoe beviel dat vanaf welke week hebben jullie een pretecho gehad en was het klopt bij 20 weken echo?? Ik zit in 14e week van mijn zwangerschap. Alvast bedankt 😊 


  Sdj
  Bijdrager
  #10331655 Quote

  Ik heb bij echotoon in assen mn 20 weken echo gehad. Vond het een prima echoscopist en de apparatuur was ook netjes en duidelijk. Ze nam alle tijd om alles te zien en duidelijk uit te leggen. Dit vonden we wel heel erg fijn.

  Vergeleken met mn eigen verloskundige vond ik het wat afstandelijk en zakelijk…maar snapte dit ook wel omdat ik er maar 1x kom. en het is al sneller wat afstandelijk omdat je elkaar geen hand geeft e.d..om je voor te stellen. Vind ik nog erg wennen.

  Verder…voelde ik mij er prima en hebben ze ona goed geholpen 🙂


  Ezzie
  Bijdrager
  #10331672 Quote

  Wij hebben onze 20 weken echo gehad in Groningen. We werden fijn ontvangen en ze legde alles goed uit. En nam echt de tijd voor ons. Groot scherm zodat me vriend het ook echt goed kon zien. Wij vonden het een fijne ervaring 

  #10331686 Quote

  Hier goede ervaring met Echotoon in Groningen. Mijn verloskundige heeft geen echo apparatuur. Dus zijn daar geweest voor de medische echo’s, maar ook twee pretecho’s gedaan.

  Ze hebben mooie apparatuur en je kunt ook een stickje kopen waar ze al het beeld opzetten!


  Neusje
  Bijdrager
  #10331718 Quote

  Ik denk dat haar vraag wel is of jullie een geslachtsecho daar hebben gehad, bij hoeveel weken dat was en of het ook klopte? 😊


  Faelexa
  Bijdrager
  #10331720 Quote

  Geen pretecho maar wel de 20 weken echo hier. Ik had mijn 20 weken echo hier, zonder partner vanwege de hele corona situatie. Vooraf een aantal vragen gesteld en of ik vragen had. Ik heb aangegeven alles op te willen nemen zodat ik het samen met mijn partner kon bekijken en of ze het geslacht wilde controleren maar niet laten zien, zodat we ook dit samen konden ontdekken. De medische kant ging vrij snel, niertje daar, niertje hier, mooie blaas, hartje zus en zo en ga maar door. Vervolgens vroeg ze me om weg te kijken en heeft ze een foto gemaakt met het geslacht. Deze in een envelop met dus de tekst “dag mama en papa, ik ben  jullie zoon!”. Alles voelde zeer vertrouwd, erg rustig en legt wel genoeg uit. Voor mij een prettige ervaring. Ik was hier net 18 weken en afgelopen week een pretecho 3d gehad bij Dubbel Zen (bij ons thuis, echt heel fijn en aan te raden!!) met 26 weken. Ook hier weer duidelijk een piemeltje te zien en alles ziet er goed uit.

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool
  #10331817 Quote

  Badankt allemaal voor de reacties!! Ik ga volgende week een pretecho doen bij echotoon in Groningen dan ben ik 15. 6 dagen zwanger. Ik hoop dat het geslacht dan goed in beeld komt ben zoooo benieuwd.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct