Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ervaring Probiotica Baby

 • Auteur
  Berichten
 • #10482434

  Mijn dochter is nu 3,5e week oud en heeft veel last van darmkrampen. Vooral in de avond. Nu heb ik probiotica gekocht (orthiflor), wat zijn jullie ervaringen hiermee en na hoe lang werkte het? Ik geef overigens flesvoeding.


  MelsD
  Bijdrager
  #10482453 Quote

  Ik heb zelf de laatste weken van mn zwangerschap probiotica geslikt en onze zoon kreeg het tot hij ongeveer 12 weken was. Moet zeggen dat de krampjes heel goed te doen waren. Af en toe even last, maar niet urenlang een ontroostbare baby door de krampen. Hoe snel het aanslaat als je het pas na de geboorte gebruikt weer ik niet precies, maar zo het zeker een week geven! Succes!

  #10482468 Quote

  Hoi, ik gebruik precies dezelfde. Ons dochtertje van 8 weken heeft veel minder last van krampjes nu. Het duurde wel een weekje voordat we het echt konden merken, maar het resultaat is top! Na elke fles (bv afgekolfd) nog wel wat krampjes maar die weet ze altijd weg te mopperen ipv huilen.
  Ik neem het in voordat ik ga slapen. Hopelijk werkt het voor jullie net zo goed! 🍀


  STW
  Bijdrager
  #10482734 Quote

  Ik heb zelf probiotica geslikt toen ik borstvoeding gaf. Op deze manier kreeg mijn dochter het dus ook en het hielp erg goed tegen krampjes. Een stuk beter dan de alternatieven die te krijgen zijn.


  Evimetbaby
  Bijdrager
  #10482743 Quote

  Hier ook tevreden! Ook voor reflux klachten!


  Lewis
  Bijdrager
  #10482802 Quote

  Hier werden de krampjes alleen maar erger en zijn we na een paar dagen weer gestopt. De oorzaak was bij ons verkeerd aanhappen en een kma.

  Lees ook: Alles over doorslapen

  Mamanelle
  Bijdrager
  #10482814 Quote

  Het hielp hier echt al snel!
  Succes

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct