Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ervaringen Borstvergroting

 • Auteur
  Berichten

 • DaNIi
  Bijdrager
  #10472372

  Oké, wij zijn twee kinderen verder en mijn borsten… tja, laten we zeggen dat het niet veel meer zijn dan theezakjes. Dat geldt voor zowel de grootte als de vorm ervan. Ik ben al langere tijd serieus een borstvergroting aan het overwegen. In mijn omgeving ken ik niemand die dat heeft laten doen, maar ik ben wel erg benieuwd naar ervaringen. 

  Zijn er hier mama’s die een borstvergroting hebben laten doen? Ik hoor graag ervaringen! Over wat voor soort borstvergroting, eventueel naam van de praktijk, hoe je alles hebt ervaren (van intake, operatie e.d) en natuurlijk of je blij bent met de keuze! Negatieve ervaringen hoor ik uiteraard ook graag!

  Bedankt! 😀


  Lorraine
  Bijdrager
  #10472375 Quote

  Hoi! Er is een heel mooi uitgebreid forum hiervoor! Borstenforum.com 🙂 daar heb ik zelf in die periode super veel aan gehad!


  Froemeltje
  Bijdrager
  #10472411 Quote

  Ik zou je willen aanraden de docu Moordtieten te kijken van Dionne Slagter! Vond het zelf ontzettend heftig hoeveel risico’s er bekend zijn van een borstvergroting maar die niet of nauwelijks besproken worden. Ook op instagram zie je steeds met het Breast Implant Illness voorbij komen, een ziekte gelinkt aan nepborsten!

  Heel veel succes met je keuze!

  #10472530 Quote

  Inderdaad. Kijk die docu. Laat je goed informeren over wat je in je lijf spuit. Vraag jezelf af of het die onzekerheid waard is. Je wilt nog een leven lang gezond mee voor je kinderen 🍀

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct