Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ervaringen echo 6+6

 • Auteur
  Berichten

 • Veerr
  Bijdrager
  #10294132

  Hi,

  Zijn er dames die ervaringen hebben met een vroege echo? De eerste echo staat gepland als ik volgens mijn eigen berekeningen 6 weken en 6 dagen ben. Wat is er al te zien? Is er al een hartslag te zien?

  Veer


  PatriesN
  Bijdrager
  #10294146 Quote

  Ik had een echo met 6+2 en bij mij was er al wel een kloppend hartje te zien. Maar mn zus had ook een vroege echo rond die tijd en had geen kloppend hartje, maar na een week moest ze terug komen en toen zagen ze wel een kloppend hartje. Dus het kan ook verschillen 


  Liesle
  Bijdrager
  #10294160 Quote

  Precies wat PatriesN zegt. Ik had met exact 6 weken een echo en er was toen een hartje te zien. Maar het kan ook goed dat er nog niks te zien is maar een week later wel. Dat is meteen ook het vervelende aan zo’n vroege echo. Het kan je geruststellen maar ook juist ongerust maken.


  Jmdh
  Bijdrager
  #10294174 Quote

  Ik heb een echo gehad met 6+5 maar hier was toen nog niks op te zien. Ik was op dat moment 5+1 het is waarschijnlijk langer onderweg geweest of het heeft eventjes stil gelegen. 

  Nu inmiddels 11 weken zwanger en morgen termijnecho


  MommyOfAGirl
  Bijdrager
  #10294178 Quote

  Ik had ook een echo op 6w6d en bij mij was er een mooi kloppend hartje te zien! 
  ondertussen ben ik 22weken. 


  Veerr
  Bijdrager
  #10294181 Quote

  Ah dus eigenlijk is het gewoon nog even afwachten. Ik hoop dat er wat te zien is. Maar mocht het niet zo zijn is het dus niet meteen slecht nieuws.

  Vind het best spannend allemaal!

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Lalana
  Bijdrager
  #10294199 Quote

  Je zou de echo ook iets later kunnen plannen? Heb ik zelf bewust gedaan, anders kun je zo onzeker worden omdat er idd nog weinig te zien kan zijn. Als je net een paar dagen minder ver bent dan je dacht is er minder te zien maar hoeft dat dus niks te betekenen. Heb gisteren een echo gehad, met 8 weken. De echo kon uitwendig, ook wel prettig en er was heel duidelijk een hartje te zien. Doe waar je jezelf goed bij voelt! Je mag echt zelf aangeven wat jij fijn vindt!


  Cardiozuster
  Bijdrager
  #10294219 Quote

  ik heb ‘m vanochtend ook gepland, bij mij wordt ’t met 6+5, maar dat hebben ze zelf zo aangegeven als datum maar vind ’t ook erg spannend 😀


  Veerr
  Bijdrager
  #10294232 Quote

  Vanwege roze en bruine afscheiding aan het begin van de zwangerschap wildenwe toch graag vroeg een echo. Ik laat hem toch maar staan. En hoop dat er wat te zien is, zo niet dan zullen we nog een week moeten wachten.

  Ow wat spannend cardiozuster, laat je ons weten hoe het is gegaan vandaag. Ben erg benieuwd! En mocht het al uitwendig? 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct