Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ervaringen geboortekaartjes laten drukken

 • Auteur
  Berichten
 • #10261282

  Hoi allemaal, 

  Wij zijn ons aan het oriënteren op een geboortekaartje. Wat een keus! Gelukkig hebben we een specifieke smaak en vallen de meeste gelijk af, maar ik krijg vierkante ogen van naar het scherm staren. We hebben nog geen mappen kunnen halen bij een drukker. 

  We hebben tot nu toe kaartjes gezien op Poobies, Kaartje2Go en Geboortekaartjes.nl. Heeft iemand ervaringen met een van deze sites? Zijn er nog andere goeie sites? Zijn kaartjes van een lokale drukker duurder (ik kan me voorstellen van wel)? Wat had/ heeft jullie voorkeur?

   


  Dopje
  Bijdrager
  #10261286 Quote

  Let goed op wat de drukkosten zijn. Sommige sites hebben dit wel, andere niet. Vooral bij kleinere bestellingen kan dit flink in de kosten lopen. Of bij een nabestelling. Ik zou eerlijk gezegd niet weten wat een drukker kost of waarom je er uberhaupt heen zou gaan. Het is zo gemakkelijk online. 🙂

  Ik heb zelf bij Koningkaart.nl besteld en daar ben ik heel tevreden over. Mooie kaartjes en zonder drukkosten.


  Mylife
  Bijdrager
  #10261300 Quote

  Wij hadden vorige keer bij poobies en was wel tevreden. Dit keer hebben we een kaartje van madeformoments.nl

  Ben daar ook super tevreden mee. Ze moeten nog komen hoor want de baby is nognniet geboren hahaha maar wel fijne ervaring nu al


  Lis anne
  Bijdrager
  #10261315 Quote

  Wij hebben ons kaartje bij meneer vogel geboortekaartjes besteld, niet duur, goed contact met het bedrijf en hele mooie kaartjes.


  JV
  Bijdrager
  #10261332 Quote

  Wij hebben ze bij 4cards besteld. Hebben ook een proefdruk van Koning Kaart maar vonden daar het standaard witte papier van slechte kwaliteit en de druk was ook helemaal niet scherp. Het fijne aan 4cards vond ik de mogelijkheid om ze zelf in een tool te bewerken waardoor je het helemaal kunt personaliseren. Ze denken ook heel goed met je mee en helpen met het goed uitlijnen van je ontwerp.


  Jippie
  Bijdrager
  #10261333 Quote

  Wij hebben ze bij kaartje2go besteld. Vrijdagavond om 19.50 en zaterdag in huis. Uiteindelijk gratis want ik ben op mijn uitgerekende datum bevallen. Je moet je uiterlijk 3 weken van te voren aanmelden om mee te kunnen doen. Kwaliteit is heel goed. Wij hebben niet voor de glanzende gekozen, maar een ander papier soort. Echt heel erg tevreden.

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  WenM
  Bijdrager
  #10261334 Quote

  Wij hebben de kaartjes bij kaartje2go besteld. Goed ervaringen mee. Fijn programma om je kaartje in te ontwerpen, proefdruk laten komen. Enveloppen eerder laten bezorgen om alvast te schrijven. Dmv een code krijg je deze kosten terug als je de geboortekaartjes besteld. Snelle reactie nadat ik per mail een vraag had gesteld. En uiteindelijk mooie kaartjes ontvangen!

  #10261336 Quote

  @Jippie: wat bedoel je precies met uiterlijk 3 weken van tevoren aanmelden om mee te kunnen doen


  Koala
  Bijdrager
  #10261339 Quote

  Wij bestellen onze kaartjes bij hippegeboortekaartjes.nl. Al een paar proefdrukken besteld en nu (39 wk) staat ons kaartje klaar in ons account, alleen nog aanpassen met alle gegevens als ons kindje er is! Enveloppen en sluitzegels hebben we al in huis. 
  Goeie service en mooie kaartjes van goede kwaliteit! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct