Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Ervaringen Ivf Rekovelle Fyremadel

 • Auteur
  Berichten

 • RVis
  Bijdrager
  #10260484

  Hi allemaal, ik ben vorige week vrijdag begonnen met het spuiten van rekovelle voor onze eerste ivf ronde. Sinds gisteravond kwam daar de fyremadel spuit bij. En sinds vandaag een naar gevoel in mijn buik, opgezet, “vol”, en met sommige bewegingen pijnlijk. Morgenvroeg de eerste echo. Ik zit nu eigenlijk te hopen dat ik al redelijk gauw de punctie zal hebben, want t liefst zou ik nu de hele dag in mijn badjas lopen om maar geen kleding over mijn buik aan te hoeven. 😂 Waarschijnlijk is het gewoon “normaal” wat ik voel en zijn dit mijn groeiende eierstokken, wil ook niet klagen, maar ben gewoon benieuwd of ik me moet voorbereiden op meer klachten, of dat ik misschien bijna “klaar ben met eitjes maken” etc…. 

  ik ben benieuwd naar ervaringen van mensen die ditzelfde medicijn hebben gespoten, en wat je daarbij gevoeld hebt. Ook na hoeveel dagen spuiten je de punctie kreeg. 

  X Renate. 


  Mandareintje
  Bijdrager
  #10285358 Quote

  Hi! Ik zit op hetzeldde schema als jij. Nu sinds 6 dagen aan de Rekovelle en vanaf morgen Fyremadel. Ben heel benieuwd! Hoe is het bij jou verlopen verder?

  #10288714 Quote

  Hoi, 

  Ik lees graag mee, aangezien wij mogelijk in februari/ maart gaan starten met onze eerste icsi behandeling. Eerst mijn menstruatie afwachten, de pil en dan starten. Rekovelle en fyremadel ga ik dan ook gebruiken (medicatie al in huis) dus fijn om ervaringen te kunnen lezen. 

  Ben heel benieuwd hoe het bij jullie gegaan is of gaat verlopen 😊. 


  Elize
  Bijdrager
  #10324904 Quote

  Hoi 

  Het is inmiddels even geleden, maar ik ben benieuwd hoe het met jullie is gegaan? 

  Ik ben namelijk gisteren gestart.

   

   


  Mandareintje
  Bijdrager
  #10324990 Quote

  Bij ons heeft poging 1 niks opgeleverd. Wij lopen in Duitsland en doen genetische tests op mijn eicellen omdat ik hele slechte eicellen maak. Poging 1: 17 eitjes, 11 rijp, 5 embryo’s, allemaal afgekeurd. We zijn in april poging 2 gestart, ook met Rekovelle en Fyremadel, iets lagere dosering. 13 eitjes, 10 rijp, 9 bevrucht, 2 gezond! ivm lichte overstimulatie geen verse TP gedaan, en afgelopen maandag cryo tp gekregen van een hatchende kleine kanjer. Zit nu in de zenuwslopende wachtweken… hoe gaat het bij jou? Waar loop jij?


  Mandareintje
  Bijdrager
  #10324991 Quote

  Ik vond de spuiten makkelijk te zetten overigens. Fyremadel brandde een beetje, maar Rekovelle is echt een eitje. Heb verder ook helemaal geen bijwerkingen gehad.

  read more image Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  RVis
  Bijdrager
  #10329394 Quote

  @Mandarijntje, spannend! Hoe is het gegaan?

   

  Aan de dames hier, ik heb nog een “volle groentelade”.. Ongeopend! We kunnen hier even over e-mailen en dit bespreken, mocht iemand nog iets nodig hebben. 

   

   

  #10332083 Quote

  Hi allemaal. Ik ben 9juni gestart met het prikken van Rekovelle. In t begin een beetje zenuwachtig had hele klamme handen. Nu 6 dgn verder kan ik niet wachten om te prikken 😁 Tot nu toe geen bijwerkingen.

  Gisteren gestart met Fyremadel. Dit was een lastige prik. Super zenuwachtig en weer klamme handen. Het plekje waar ik geprikt had werd dik en was daardoor geschrokken. Wist nou niet als ik in een ader zat! Na paar duwtjes vloeistof naar binnen gedrukt te hebben werd t steeds dikker en kwam er vloeistof uit. Geen geslaagd prikje dus! Vind t jammer want ik heb echt mijn best gedaan 😞

  Straks heb ik mijn 1e echo onderzoek. Ben benieuwd Xoxo  

  #10533826 Quote

  Ik heb 3 jaar geleden rekovelle 6 eenheden gebruikt met succes! En nu voor de 2e ronde zelfde dosering en schema als toen. Ondanks 2e keer toch heel spannend en vervelend ook. Maar ja. Was het bij jullie succesvol?

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen