Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ervaringen ivf/rekovelle/fyremadel

 • Auteur
  Berichten

 • RVis
  Bijdrager
  #10260484

  Hi allemaal, ik ben vorige week vrijdag begonnen met het spuiten van rekovelle voor onze eerste ivf ronde. Sinds gisteravond kwam daar de fyremadel spuit bij. En sinds vandaag een naar gevoel in mijn buik, opgezet, “vol”, en met sommige bewegingen pijnlijk. Morgenvroeg de eerste echo. Ik zit nu eigenlijk te hopen dat ik al redelijk gauw de punctie zal hebben, want t liefst zou ik nu de hele dag in mijn badjas lopen om maar geen kleding over mijn buik aan te hoeven. 😂 Waarschijnlijk is het gewoon “normaal” wat ik voel en zijn dit mijn groeiende eierstokken, wil ook niet klagen, maar ben gewoon benieuwd of ik me moet voorbereiden op meer klachten, of dat ik misschien bijna “klaar ben met eitjes maken” etc…. 

  ik ben benieuwd naar ervaringen van mensen die ditzelfde medicijn hebben gespoten, en wat je daarbij gevoeld hebt. Ook na hoeveel dagen spuiten je de punctie kreeg. 

  X Renate. 


  Mandareintje
  Bijdrager
  #10285358 Quote

  Hi! Ik zit op hetzeldde schema als jij. Nu sinds 6 dagen aan de Rekovelle en vanaf morgen Fyremadel. Ben heel benieuwd! Hoe is het bij jou verlopen verder?

  #10288714 Quote

  Hoi, 

  Ik lees graag mee, aangezien wij mogelijk in februari/ maart gaan starten met onze eerste icsi behandeling. Eerst mijn menstruatie afwachten, de pil en dan starten. Rekovelle en fyremadel ga ik dan ook gebruiken (medicatie al in huis) dus fijn om ervaringen te kunnen lezen. 

  Ben heel benieuwd hoe het bij jullie gegaan is of gaat verlopen 😊. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct