Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ervaringen kinderstoel: Stokke Steps. Of aanbevelingen/ervaringen andere merken

 • Auteur
  Berichten

 • Sylvestertje
  Bijdrager
  #10162996

  We moeten nog een kinderstoel kopen. We willen graag dat deze ook nog door de kleine als eigen stoel gebruikt kan gaan worden.

  Ik vind de Stokke Steps wel erg leuk maar ook wel prijzig als je alle losse onderdelen er bij koopt. (eetblad, babyset, kussentje en placemat). De tripp trapp van Stokke vind ik maar niks qua model. 

  Graag hoor ik of iemand van jullie het merk en model kent en hoe het bevalt.

  Heb je een andere kinderstoel waar je tevreden over bent dan hoor ik dat ook graag!

  Laat jullie tips, ervaringen en aanbevelingen maar horen. :D

  #10163008 Quote

  Tja wij hebben wel stokke trip Trapp en zijn er enorm blij mee 😂 maar snap je punt wel is niet de meest mooie stoel. Maar is dat niet vergelijkbaar met de steps? 

  Wij hebben persoonlijk geen eetblad omdat we het belangrijk vonden dat ze gelijk echt aan tafel konden meeeten alsnog zijn het prijzige stoelen maar tweedehands ook veel te vinden


  Sylvestertje
  Bijdrager
  #10163016 Quote


  Sylvestertje
  Bijdrager
  #10163018 Quote

  Bovenstaande is de stokke steps zonder attributen. Ik vind dit zelf een stuk mooier dan de tripp trapp. Familie heeft de tripp trapp wel gehad, en die was zeker wel handig. Maar het oog wil bij mij ook wat. (ja… Beetje verwend) Zeker als de stoel er jaren staat. 


  Sylvestertje
  Bijdrager
  #10163019 Quote

  Gaat iets mis met de afbeeldingen.   Hier onder met blad en babyset 🙂 


  gebruiker111771
  Bijdrager
  #10163021 Quote

  Je hebt wel smaak! Mooie stoel! Ik heb zelf 2 Tripp trapps, moet wel zeggen dat ik de kwaliteit van de verf matig vindt. Is dat witte van de steps ook verf of kunststof?

  Duur is ie wel, zeker met attributen (maar als je een functionele en goedkope stoel had gezocht, had ik IKEA gezegd). Maar op marktplaats zul je er zeker nog wat voor terugkrijgen. Wellicht dat je kunt kijken of je de attributen tweedehands kunt krijgen of opa en oma lief aankijken. Onze stoelen zijn cadeaus. Die wilden graag iets groots geven.

   

  Lees ook: Wat kost het hebben van een kind?

  Naniene
  Bijdrager
  #10163027 Quote

  Hier wel een tripp trapp. Ik vind m ideaal en ze zitten er langer in dan de steps.  


  Sanne1979
  Bijdrager
  #10163035 Quote

  Wij de eiken versie van de tripp trap (in het zwart) en zijn er erg blij mee. Hebben destijds ook naar de Stokke Steps gekeken, maar vonden die te plastic. 

  Het is zo persoonlijk. Mijn vriend wilde de Bloom, maar die vond ik weer zo lelijk. Als je een goedkope en praktische stoel wilt hebben, dan zou ik voor de Ikea stoel gaan. Die hebben wij erbij gekocht voor als we weggaan of voor in de tuin. 

  Succes!


  gebruiker111771
  Bijdrager
  #10163043 Quote

  Eens met Sanne1979. Wij hebben ook een extra ikea stoel voor als we ergens heen gaan waar ze geen kinderstoel hebben. Maar goed, daar heb je nog tijd genoeg voor, want in het begin kunnen ze daar toch nog niet in zitten. Maar wel heel handig om die er op termijn bij te hebben.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct