Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ervaringen KISS / HCFS syndroom

 • Auteur
  Berichten

 • gebruiker269867
  Bijdrager
  #10371101

  Hoihoi, ik vraag me af of er hier meer mensen zijn wiens kindje KISS/HCFS syndroom heeft/had? En hun ervaring willen delen?

  Wij lopen met onze dochter van 13 maanden al meer dan een jaar bij de manueel therapeut. Hoewel de behandelingen zeker effect hebben (gehad), had ik verwacht dat we inmiddels wel klaar zouden zijn bij de manueel therapeut. De spanning in haar lijfje komt echter steeds weer terug.

  In de lente/zomer ging het heel goed en zat er ongeveer 6-8 weken tussen de behandelingen, maar inmiddels is dat eerder 3-6 weken. En dan begint ze steeds onrustiger / gefrustreerder te worden en zich weer veel te overstrekken. Dan vraag ik mij af; komt de spanning in haar lijfje door de KISS/HCFS of heeft ze (ook) ergens anders last van? 

  Afgezien van de periodes van onrust is ze een super lief en vrolijk meisje dat zich motorisch heel goed ontwikkeld. Dat maakt mijn twijfel des te groter.

  Ik heb nu toch maar een doorverwijzing naar de kinderarts aangevraagd, om uit te sluiten dat er niks anders speelt… Een osteopaat hebben we overigens ook al geprobeerd, maar dat bracht weinig verschil.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct