Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ervaringen Meriofert Ivf Icsi

 • Auteur
  Berichten

 • RVis
  Bijdrager
  #10411325

  Hi, 

  De titel zegt het al, heeft er iemand ervaring met meriofert bij IVF? Wij zitten momenteel in poging 3, en de vorige twee pogingen beide rekovelle gebruikt.. Nu de eerste keer meriofert. Maar ben vorige week vrijdag begonnen, morgen de eerste echo.. En heb al een heel “vol” gevoel. Voel mijn eierstokken goed. Wat zijn jullie ervaringen met meriofert ten opzichte van andere medicatie? En had je met deze medicatie meer eicellen? Of betere kwaliteit embryo’s dan hiervoor? 

  oh ja, en gisteravond waren er gewoon twee spuiten waarbij we met geen mogelijkheid het dopje van de naald eraf kregen!!! Iemand dit al eens meegemaakt met deze medicatie? We hebben uiteindelijk een tangetje moeten gebruiken, en zelfs dan was het lastig!?


  MelisserT
  Bijdrager
  #10574885 Quote

  hallo, ik weet niet of je hier nog actief bent maar hoe is het afgelopen? Ik heb ongeveer t zelfde… Had 2 pogingen met een ander medicijn (gonal f) en m’n 3e willen ze nu met meriofert doen. Ben benieuwd. Hoop iig het beste voor je. Helaas kon niemand je hier helpen zie ik

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct