Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ervaringen Merken Zwangerschapstesten

 • Auteur
  Berichten

 • Liefs van
  Bijdrager
  #10394609

  Nieuwschierig, met welke zwangerschaps testen (behalve CB) hebben jullie een positieve ervaring ?

  Bij m’n eerste heb ik 2v 5 van kruidvat gebruikt maar die waren uitverkocht afgelopen weekend. Heb nu maar early van etos genomen maar lees nergens positieve verhalen over deze….

  ik heb nog even tijd om de schappen van het Kruidvat in de gaten te houden


  Mariska z
  Bijdrager
  #10394626 Quote

  Ik heb ze besteld bij Sensitest. Snel en discreet geleverd. Ik heb de goedkoopste van hun site gebruikt. Ook wel eens van Action gebruikt, ook prima.


  MamavanZiggy
  Bijdrager
  #10394638 Quote

  Ik gebruikte altijd die van de action. Top. Nooit problemen mee gehad en lekker goedkoop. CB gebruikte ik alleen daarna vanwege zo’n weken indicator 😶


  StephW
  Bijdrager
  #10394649 Quote

  Ik heb met action, kruidvat, cb en sensitest ervaring en m.i. is alles best. De ene kost alleen wat meer dan de ander. Maar dingen als valse uitslag heb ik zelf nooit ervaren, dus ik zou er niet teveel bij stilstaan.


  Wittechocola
  Bijdrager
  #10394655 Quote

  Ik heb die van Kruidvat 2v5 gekocht, had 4 testen waarvan er 3 ongeldig waren. Wees dus maar blij dat die er niet waren, weggegooid geld!

  Bij mijn vorige zwangerschap had ik ze ook van de Action, maar die is natuurlijk dicht dus heb ik die van Clearblue gekocht van €10,-


  MamaJoJu
  Bijdrager
  #10394658 Quote

  Ik vind die van 2besure niet fijn, etos en action early is prima!

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Lewis
  Bijdrager
  #10394660 Quote

  Ik heb vanalles gebruikt en alles werkt prima. 

  Waar de meeste ontevreden verhalen vandaan komen is in de dagen van zeer lichte al of niet streepjes turen. Zelf ben ik geen voorstander van heel vroeg testen. Gewoon lekker wachten of je ongesteld word en nog een paar dagen. Ben je zwanger? Dan wordt het echt wel knalpositief. Is het licht en twijfel je? Dan wacht je een week en test je nog eens. Maar al dat gestaar naar indroogstreepjes een week na je eisprong… Tja dat ligt niet aan de test. 

   

  #10394707 Quote

  Ik zou zelf nooit een CB kopen dat is echt zonde van het geld. Testje van €2,50 werkt net zo goed. Deze zwangerschap testte ik positief twee dagen voor NOD met de (normale) Etos test.  

  #10394722 Quote

  Ik heb zelf met de 1e van action gebruikt maar toen was ik al 8 weken dus logisch dat ie knaltest gaf. Nu bij de 2e teste ik met cb een week voor ongesteld en toen gaf die al 1-2 weken aan. En dan bedoel ik ook echt 7 dagen van tevoren dus ik geef er liever wel iets meer aan uit. Vindt t ook veel te leuk om te zien dat er dan zwanger op staat

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct