Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ervaringen Met Innestelingsbloed

 • Auteur
  Berichten

 • Arimira
  Bijdrager
  #10082591

  lieve dames,

  Na afgelopen week heel erg last te hebben gehad van krampen en steken, ben ik 2 dagen terug gaan bloeden, maar dit is niet zomaar een bloeding. Alleen bij het afvegen en in mijn inlegkruisje een lichte streep (sorry voor to much info) nu is het dag drie en het wordt alsmaar minder, normaal gesproken heb ik tot nu al 20x een volle maandverband. Ik ben ook erg misselijk en duizelig. Mijn nod is 2 juni, dus ik ben eigenlijk ook 5 dagen te vroeg begonnen met bloeden.

  Ben benieuwd wat voor ervaring jullie hebben met innestelingsbloeding, de hoeveelheid en hoelang het geduurt heeft en natuurlijk wanneer jullie getest hebben.

   

  dank jullie wel


  Stelvio
  Bijdrager
  #10082598 Quote

  He,

  Ik ben in het afgelopen jaar twee keer zwanger geweest (helaas twee keer mis gegaan, 1e keer miskraam met 8 weken en tweede keer een buitenbaarmoederlijke zwangerschap) maar bij beide keren had ik een innesteling rond mijn nod, waardoor ik dacht dat ik ongesteld was. Alleen iets minder bloed dan tijdens menstruatie. Meestal een week daarna had ik een positieve test in mijn handen. Na een innesteling gaat je lichaam hormoon aanmaken, maar dit duurt wel even voordat je positief kan testen. Het klinkt wel als een innesteling dus ik duim voor je dat je volgende week ergens een positieve test in handen hebt!! Succes!!


  Evelinatje
  Bijdrager
  #10082629 Quote

  Hi,

  ik denk dat het bij mij met het innestelen is geweest, toen verloor ik met afvegen een paar hele kleine stipjes bloed. 

  Iets later ben ik begonnen met bloeden maar op 1 hele zware bloeding na, bleef dit heel weinig. Dit duurde een paar weken lang en mijn kleintje is nu 12 weken 😄


  Arimira
  Bijdrager
  #10082632 Quote

  @stelvio ow jeetje heftig voor jou zeg, hoop dat het gauw mag lukken voor je… Ja ik heb nog steeds bij het afvegen bloed, nog niet zoals mijn echte regels, maargoed afwachten….

  @gebruiker10078783, ja bij mij is het niet druppels, wel echt goed donkerrood, maar niet op mijn inlegkruisje, alleen bij het afvegen arghhhh hoop het zo erg!!!!


  Izzy
  Bijdrager
  #10082634 Quote

  7 dagen voor nod lichtrood bloedverlies bij het afvegen. hield 3/4 dagen aan. 5 dagen voor nod getest en een heel licht streepje waarbij ik voor het raam moest staan om t goed te zien (was zooo licht) 2 dagen later een test en die was donkerder! daarna weer een test en nu in week 7. klinkt erg als een innestelingsbloeding.


  Arimira
  Bijdrager
  #10082636 Quote

  @gebruiker10074795, 5 dagen voor mijn nod is het bij mij begonnen, had die dag getest was negatief. Ik wil niet echt onsmakelijk doen maar wat is licht bloedverlies? Ja normaal vloei ik echt heel veel en nu is het haast niks op inlegkruisje maar best veel bij het afvegen🤔 kan dat ook nog steeds van het innestelen komen?

   


  Evelinatje
  Bijdrager
  #10082638 Quote

  Ik durf je niet te zeggen of het van het innestelen komt, het hield bij mij echt weken lang aan.

  en het was afwisselend en ook bij het afvegen. Enkel een maal na het vrijen enorm veel bloed verlies gehad. Mogelijk door een gevoelige baarmoedermond. Ik heb wel vroeg positief getest. Was rond die tijd ook af en toe misselijk en duizelig.


  Izzy
  Bijdrager
  #10082640 Quote

  @arimera iets meer dan een paar druppeltjes lichrrood/roze. maar het hield dus een paar dagen aan. hoeveel is het bij jou? het is moeilijk te zeggen of het een innesteling is. ik had getest met de kv 2 voor 5 welke test heb jij gebruikt? en ik moest langer dan de afleestijd wachten maar het was dus wel echt positief..


  Arimira
  Bijdrager
  #10082643 Quote

  @Evalinetje en @Gebruiker10074795 Ja normaal vloei ik echt heel erg dan is een inlegkruis echt niet voldoende. Ik heb druppels op mijn verband, maar wel veel tijdens afvegen. Ik heb maandag een test gedaan van kruidvat 2 voor 5 en was gewoon negatief. Dat is dan 5 dagen voor mijn nod. Ik ga morgen van sensitest proberen kijken of dat wat is. Hadden jullie buikkrampen?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct