Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ervaringen ná curretage?

 • Auteur
  Berichten

 • Broli
  Bijdrager
  #10337531

  Ik hoor graag verhalen over mensen die zwanger waren wat uitliep op een miskraam die niet losliet en dus een curretage hebben gehad, en die nu opnieuw zwanger proberen te worden! Wat zijn jullie ervaringen


  M aria
  Bijdrager
  #10337564 Quote

  Mijn ervaring was direct zwanger. Ze gaven toen aan dat je extra vruchtbaar bent, dat bleek bij mij dus wel (of het was gewoon geluk).


  Nooms
  Bijdrager
  #10337569 Quote

  Ik heb eind maart een curretage gehad. Was leeg vruchtzakje van 5weken. Nu ronde 4 na curretage. Dus hopelijk deze ronde raak. Voor mijn curretage steeds van de eerste keer raak. 3keer zwanger inclusief miskraam van eerste keer  telkens raak. Eerste 2 zwangerschappen goed gelopen. Derde zwangerschap miskraam waarvoor curretage. Nu ronde 4 wat voor mij al lang duurt want vorige keren eerste maand proberen en telkens raak. Maar ben er ook wel meer mee bezig nu en denk dat het mss ook wel moeilijker maakt om zwanger te worden. 


  Jillm
  Bijdrager
  #10337585 Quote

  Onze eerst zwangerschap werd een miskraam tijdens een echo waaruit bleek dat er geen kloppend hartje was. Daarop curettage ondergaan. Helaas hield het vloeien maanden aan en na 2 controle waarin er niks aan de hand was, een jaar later zwanger en gelukkig inmiddels een 2 jarige zoon. Veel sterkte en succes 

   


  Broli
  Bijdrager
  #10337586 Quote

  Dank jullie wel. Ik heb in november een curretage gehad. Daarna niet meer aan de pil gegaan maar condooms gebruikt. Nu ervoor gekozen samen om er toch weer voor te gaan. De curretage heeft wel gezorgd voor een onregelmatige cyclus. Ik hoop op het beste maar ben ergens ook bang dat de curretage roet in het eten heeft gegooid. 

  We hebben een dochtertje. Van haar was ik meteen zwanger.


  Femm
  Bijdrager
  #10337588 Quote

  Onze zwangerschap is helaas begin juni afgelopen in een miskraam. 
  Heb een weekje gevloeid en dat was daarna ook voorbij. 

  vandaag een positieve test in me handen we wilde eigenlijk even een maandje wachten om me lichaam even rust te geven we hebben het ook maar 2 keer gezellig gemaakt. Maar dat was blijkbaar al genoeg hihi. 

  verloskundige vertelde overigens wel dat ik erg vruchtbaar kon zijn na de curettage.   

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #10337598 Quote

  Ik heb dit ook gehad in feb nu zwanger 12 weken maar heel verdrietig geweest en onzeker in het begin van de zwangerschap en de tijd duurde zo lang voor dat ik terug zwanger was terwijl ik nu erg van  geluk mag spreken dat het zo snel is nu.

  Snap je gevoel alles kom goed !

  Ik hoorde toen bij de termijn echo dat het hartje gestopt is bij 9 weken town gekozen voor de pillen 2 x maar die hadden niet geholpen als nog een curretage dat was het ergste voor mij dat je ik wou het een plekje geven maar ondertussen was ik 6 weken bezig  om het weg te krijgen ikk heb het nu pas een plekje kunnen geven .

  Veel sterkte


  Mevrouwtje
  Bijdrager
  #10337612 Quote

  Ik heb vorig jaar april een curretage gehad. 5 weken later was ik weer ongesteld en 3 maanden later weer zwanger. Nu hebben we afgelopen april een pra chtig zoontje gekregen 😍💙 

  Ik was er ook heel veel mee bezig. Ovulatie testen en alles gebruikt. De 3e ronde had ik geen zin meer om steeds in een potje te piesen. Die ronde was het raak..


  CarolaW
  Bijdrager
  #10337678 Quote

  Hoi!..

  Ik heb in 2019 helaas 2x curretage gehad..

  1x na 11 weken in maart en 1x na 8 weken in augustus..

  Wel snel erna weer zwanger geraakt, steeds binnen 2/3 rondes..

  Maar van ons 1e zoontje was ik ook binnen 3 rondes zwanger.. 

  Nu momenteel 38 weken zwanger en kan ons 2e ventje zich elk moment melden.. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct