Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ervaringen; ongesteld, negatief getest..

 • Auteur
  Berichten

 • gebruiker823107
  Bijdrager
  #10396496

  Ik ben benieuwd of er meer mensen zijn die dit hebben meegemaakt? Ik voelde mij de laatste paar maanden anders dan anders. Had alle symptomen van een zwangerschap, maar werd steeds ongesteld. Ondanks ik ongesteld werd, bleven de symptomen. Ik heb uiteindelijk een test gedaan ook negatief. Na aanhoudende klachten naar de arts geweest die gaf aan, ja zwangerschap is niet mogelijk, want je bent ongesteld en hebt een negatieve test… 

  Ik, uiteindelijk, op eigen houtje naar een echo bureau gegaan… blijk ik al 20 weken zwanger???!! Hoe? Niet te verklaren? 
  ik heb al 2 kinderen, en heb dit toen nier gehad. Heb ook geen overgewicht of iets. Ik ben wel een beetje aangekomen ( dacht corona kgs), maar geen buikje of iets 😩

  ik ben er blij mee hoor, maar vind het wel bizar!! 


  GebruikerOVN
  Bijdrager
  #10396505 Quote

  Ik heb een vriendin die tot haar 26e week niet wist dat ze zwanger was. Ze bleef ongesteld, op een echo (die ze gemaakt hebben) was niets zichtbaar, ze kwam inderdaad alleen wel wat aan en had een bollere buik dan voorheen, soort opgeblazen gevoel. Waardoor het gebeurt is is nooit duidelijk geworden, al heb ik weleens verhalen gejoord over vrouwen met een dubbele baarmoeder… Wie weet? 


  gebruiker823107
  Bijdrager
  #10396835 Quote

  Maar had zij dan ook een negatieve zwangerschapstest? 
  dubbele baarmoeder? Nooit van gehoord. Even opzoeken. 


  Lewis
  Bijdrager
  #10396955 Quote

  Ik weet wel dat je na die eerste 3 maanden weer veel minder hcg hebt, en dat testen weer negatief worden. En het komt voor dat je gewoon elke maand bloedt ondanks dat het geen echte ongesteldheid is. Ik snap de reactie van de huisarts wel, het is een logische gedachte. Maar het kan dus wel, goed dat je zelf een echo hebt laten maken. 

  Of je een buikje krijgt hangt ook af van of je naar voren of meer naar achter draagt, hoe je darmen reageren, hoe je buikspieren zijn, je bouw, hoeveel vruchtwater je hebt. Veel mensen hebben halverwege nog nauwelijks een buik. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct