Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ervaringen ovulatiebloeding

 • Auteur
  Berichten

 • MirMirrie
  Bijdrager
  #10353545

  Hoi allemaal,

  Sinds 2 maanden proberen wij zwanger te worden van ons eerste kindje. Helaas heb ik afgelopen 6 maanden een ietwat onregelmatige  cyclus gekregen.  Zo werd ik laatst na 2 weken alweer ongesteld. De dokter was zo lief om me gelijk door te sturen naar de gynaecoloog en alles  was gelukkig helemaal in orde. Stelde me toendertijd heel erg gerust. (Mijn moeder kwam namelijk voor haar 35e al in de overgang)

  Nu was ik vorige maand 6 dagen te vroeg ongesteld dus ik had voor deze ronde ovulatie testen gekocht. Maandagavond licht maar zichtbaar  streepje en op dinsdagavond een dikke donkere streep. Dit zou betekenen dat de eisprong binnen 48 uur komt. Woensdagochtend was het streepje alweer bijna weg. Mooi geklust natuurlijk die dagen.

  Vrijdagmiddag had ik ineens roze afscheiding. Zaterdagochtend werd ik wakker met veel kramp in mijn buik en helderrode afscheiding. Bleef de hele zaterdag aanhouden. Zondag was het gelukkig weer over. Zou dit een ovulatie bloeding geweest kunnen zijn? Want  eigenlijk zou die bloeding dan toch eerder geweest moeten zijn in mijn beleving? Ik vind het toch een beetje eng.. 

  Hoop dat jullie me kunnen helpen!

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct