Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ervaringen slaapcoach

 • Auteur
  Berichten

 • Froezel
  Bijdrager
  #10248240

  Goedemorgen,

  De titel zegt het eigenlijk al. Zijn er mensen die ervaring hebben met het inhuren van een slaap coach? Mijn dochter is nu 14 weken ik weet dat het nog te vroeg is maar ze slaapt overal behalve in haar eigen bed. 

  Ik wil haar zo graag leren slapen in der eigen bed maar vind het lastig. Als ik haar weg leg gaat ze niet huilen maar krijsen. Als ik haar dan optil duurt het soms wel een kwartier voordat ik haar stil heb. Eigenlijk ben ik dan blij dat ze niet meer huilt. En laat ik haar bij mij in slaap vallen. Mensen die hier ervaring mee hebben? Moet je dan als ze stil is weer weg leggen en zo steeds opnieuw totdat ze slaapt?

  Ze gaat bijna naar de opvang dus ik maak mezelf zorgen dat ze daar niet zal slapen.


  AvdS
  Bijdrager
  #10248244 Quote

  Wellicht kan je beginnen met het boek ‘Slaap’ van Susanne Willekes te lezen. Daar staan mega veel tips in, ook voor baby’tjes die eigenlijk nog te jong zijn voor een slaapcoach.

  Daar zou ik persoonlijk mee beginnen aangezien een slaapcoach pas vanaf 6 maanden wordt aangeraden. Wel weet ik van vrienden dat een slaapcoach echt kan helpen. Zij hebben destijds een coach gevraagd (wel tegen dik geld) en die heeft hun geholpen. Zij gaven aan dat het boek van Susanne een dikke aanrader is. Succes!!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct