Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ervaringen Slaaptrainer 2

 • Auteur
  Berichten

 • Gebruiker-S
  Bijdrager
  #10423834

  Wij zijn ons aan het oriënteren op een slaaptrainer voor onze zoon van ruim anderhalf. Hij is nog relatief jong, maar we willen toch alvast proberen om dit in te gaan zetten. 

  Nu vraag ik me af of iemand van jullie goede ervaringen heeft met een bepaalde slaaptrainer. Ik heb bijvoorbeeld op internet al gelezen dat bij bepaalde trainers het veel geluid maakt als de ogen open gaan, waardoor het kindje daar wakker van wordt. Dat hebben we uiteraard liever niet, haha. 

  Gezien zijn leeftijd is het denk ik het handigst om een trainer te kopen die met plaatjes of kleuren werkt? Verder nog tips? 

  #10423838 Quote

  Waarom wil je dit wat is je doel hier van?


  Famkeh
  Bijdrager
  #10423844 Quote

  Wij hebben de Zazu slaaptrainer.

  Onze jonste van bijna 2 vindt het schaapje vooral lief en zegt “oh Sam is wakker” of “Sam slaapt”. De oudste let vanaf zijn 3e echt op of Sam wakker was of niet en of hij dus uit bed mocht. Als hij wakker is voordat Sam wakker is, dan pakt hij vaak een boekje en bladert nog een beetje daarin tot Sam zijn ogen open doet.

  Geluid kan je hier zelf instellen, wij hebben inderdaad ook geluidsloos 🙂


  Meisie
  Bijdrager
  #10423848 Quote

  Wij hebben een kidsleep moon. Via marktplaats overgenomen, erg tevreden over. Er brandt een klein lichtje achter het konijntje wat in bed ligt, of als ie vrolijk buiten huppelt. Makkelijk uit te leggen vinden wij. Maakt ook geen geluid bij overgang van nacht naar dag. 


  Gebruiker-S
  Bijdrager
  #10423849 Quote

  @Rosakr: wij willen dit omdat hij steeds eerder wakker wordt. We hebben altijd al de regel dat hij sowieso voor 06.30 uur, het liefste 07.00 uur, zijn bed niet uitgehaald wordt. Dit ging altijd prima omdat hij vaak wel tot die tijd sliep. Nu begint hij vaak om 6 uur al om ons te roepen. Dus we willen hem nu al aanwennen dat het voor een bepaalde tijd nog gewoon bedtijd is. 

  @Famkeh: maken die ogen die openklappen niet veel geluid? Dat dacht ik namelijk een aantal keer in review te hebben gelezen..


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10423860 Quote

  Wij hebben de Alecto monkey slaaptrainer. Het licht is verstelbaar en op de laagste stand heeft m’n dochter er geen last van. Maakt geen geluid.

  Zijn met dezelfde reden als jou ermee begonnen. Ze snapte het redelijk snel. Wel bleef ze dan nog wel eens te vroeg roepen. Dan zei ik aap slaat nog, dus jij mag ook nog even slapen of met je knuffels spelen. En je mag pas roepen als aap wakker is. Zodra aap wakker is begint ze te roepen haha.

  Lees ook: Slaapritueel: 1 tot 3 jaar

  Famkeh
  Bijdrager
  #10423883 Quote

  @Gebruiker-S; onze kinderen worden er in ieder geval niet wakker van. Ja je hoort het een beetje, een soort “klik” maar hier dus niet storend

  #10423910 Quote

  Hmm voor die leeftijd is netjes hoor half 6 6 uur dat zijn kinderen vind dat je pas bij 1,5 dit mag kan gaan doen. Die van mij is soms 5 uur wakker en soms 6 uur ja zo be it


  Taps
  Bijdrager
  #10423917 Quote

  Hier vanaf 2 jaar begonnen met Sam en dit pakte ze heel snel op. Pas roepen als Sam groen is. Ja, de ogen maken geluid. Maar doordeweeks moet ze er toch uit als Sam groen wordt en in het weekend staat de wekker pas om 0730. Als ze echt nog diep slaapt, wordt ze er niet wakker van. 

  Voor ons was Sam een uitkomst! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct