Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ervaringen syndroom van Asherman

 • Auteur
  Berichten

 • Prisssie
  Bijdrager
  #10289692

  Zijn er dames die het syndroom van Asherman hebben, hebben gehad of waarbij ze het vermoeden hadden en hebben kunnen uitsluiten? Hier is een vermoeden omdat mijn bms niet goed opbouwt na een curettage en er verkalkingen te zien zijn in mijn bms. Ik menstrueer nog wel en de laaste keer zagen ze dat het bms wel weer aan het opbouwen was. Er staat in maart een hysteroscopie gepland, ik zie daar ergtegenop. Zou graag met dames willen kletsen die hetzelfde hebben gehad. 

  #10309706 Quote

  Hoi Piet! 
  Hoe gaat het nu? Al enigszins meer duidelijkheid?


  Prisssie
  Bijdrager
  #10348141 Quote

  Hoi gebruiker10231608,

  Sorry zie je reactie nu pas. Het was idd Asherman en ze hebben 3 maart de verklevingen weggeknipt, kreeg een spiraal om de wanden van elkaar te houden en 6 weken hormonen. 4 mei controle gehad en alles was weer helemaal goed. Nu zit ik waarschijnlijk vroeg in de overgang hoor daar begin september meer over. Zit niet echt mee helaas…

   

  #10372846 Quote

  Hallo,

  Ik vermoed heel sterk dat ik het syndroom van Ascherman heb. Op 21 september een curretage gehad. En tot nu toe ( bijna 2 maanden later) nog niet ongesteld. Wel heel veel gerommel en steken in mijn baarmoeder. Ook heel lang last gehad van bruine afscheiding. Alle symptomen die benoemd worden, heb ik. Het verrast me hoe weinig mensen (zelfs specialisten) er kennis over hebben. Vandaag belde ik de kliniek en zei dat ik sterk vermoed dat het het syndroom van Ascherman is. Ik denk werkelijk dat zij niet wist waar ik het over had. Need I say more. Ik ga mijn eigen plan maken. Maandag bel ik met mijn huisarts voor een doorverwijzing. Hopelijk kan ik snel een afspraak regelen. I will keep you posted. Baal er wel heel erg van… gelukkig heb ik al 2 kindjes (4 en 6 jaar). Maar toch het idee dat je vruchtbaarheid op het spel zit, vind ik pijnlijk. En de uitkijk op een traject met nare behandelingen, vind ik echt ontzettend naar..

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct