Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ervaringen Tens Apparaat

 • Auteur
  Berichten

 • Puckabella
  Bijdrager
  #10310653

  Zoals de titel al aangeeft ben ik op zoek naar ervaringen met een tens apparaat tijdens de bevalling. Zowel positieve als minder positieve verhalen hoor ik graag.  De voor – en nadelen rondom douchen/in bad willen. Huren of kopen.. 

   


  KT
  Bijdrager
  #10310661 Quote

  De huismuts op instagram heeft een geboortevideo gemaakt volgens mij en zij heeft dit ook gebruikt. Denk dat je op haar Instagram wel meer erover leest. Zelf geen ervaringen meer. Wel twee keee thuisbevallen dus was wel een optie geweest.


  Elln
  Bijdrager
  #10310677 Quote

  Ik heb hem gebruikt voor mijn eerste bevalling. En ga hem zeker gebruiken bij de 2e!

   

  Toen de weeen begonnen heb ik hem opgeplakt. Je begint in een lage frequentie en dit kan je opbouwen naarmate de weeen heftiger worden. Ik vond het wel ontspanning geven, constant voel je korte stroom stootjes en zodra de wee komt kan je hem ‘harder’ zetten en zodra de wee weg is zet je hem weer op de normale stand. 

  Ik heb hem gebruikt rond de 4/5 cm en toen was ik in het ziekenhuis en ben ik in bad gegaan. Je kan hem niet gebruiken in bad of douche. 

  Toen ik op 9cm zat heb ik hem weer opgeplakt. Toen wel op volle stand voor het laatste stuk. Tijdens het bevallen zelf moet je hem weer uit zetten. dus zorg ervoor dat je partner daar op let. 

  Ik heb mijne 2e hands gekocht via marktplaats. Die elektroden kan je gewoon opnieuw kopen en ook hergebruiken dacht ik. 


  Zwanger yes
  Bijdrager
  #10310678 Quote

  Oh ik vond hem echt geweldig. Het gaf echt wat afleiding op de weeën en het gevoel van controle. Het hielp me echt 


  TJF
  Bijdrager
  #10310680 Quote

  Ik heb hm via marktplaats gekocht en zelf nieuwe elektroden gekocht. Vooral aan t begin van de bevalling vond ik het super fijn. Tot 5 cm gebruikt, daarna ben ik in bad gegaan en ook in bad bevallen dus niet meer gebruikt. Ik kan het zeker aanraden. 


  gebruiker84489
  Bijdrager
  #10310707 Quote

  Ik heb m ook gebruikt bij mijn derde en laatste bevalling! En wat heeft die mij geholpen zeg! Vooral eerste deel tot de 4/5 cm en op het laatst met de persweeen ook! Echte aanrader! 

  read more image Lees ook: De bevalling: wat kun je verwachten?

  Kersencake
  Bijdrager
  #10310732 Quote

  Hier ook een positieve ervaring! Ik heb hem de hele bevalling gebruikt, ik wilde zelfs niet in bad/douche omdat ik dan mijn tens moest afdoen, haha. Hij gaf me zoals hierboven gezegd een gevoel van controle over de weeen en werkte echt goed om mijn aandacht van de pijn van je buik af te leiden naar de prikkels. Ik zou hem zo weer gebruiken!


  Bezig bijtje
  Bijdrager
  #10310753 Quote

  Ik had rugweeen en had er echt helemaal niets aan. Vond het alleen maar vervelend. Snel weer afgedaan 


  Puckabella
  Bijdrager
  #10310765 Quote

  Bedankt voor jullie ervaringen. Ik ben nog benieuwd welk tensapparaat jullie hebben gebruikt? Er zijn natuurlijk verschillende te koop..

  Via martkplaats of huren is ook nog wel een idee..

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct