Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ervaringen vroege zwangerschapstesten bijv. Clearblue

 • Auteur
  Berichten

 • Simplyme
  Bijdrager
  #10146616

  Hallo lieve dames,

  ik ben nieuw hier en heb Een vraagje. Wie van jullie heeft ervaring met de early testen van action of clearblue. Klopten die van jullie? 

   

  Ik moet nog tot woensdag wachten tot mijn NOD. Maar wil graag een vroege test doen alleen weet ik niet welke 😅heb veel van clearblue gelezen dat ze goed werken. Ga het dan vanavond nog halen als jullie het aanbevelen.  

  Groetjes♥️

  #10146619 Quote

  Hey! Ik heb eerst getest met action early in de ochtend: positief, toen normaal van action: positief, en de volgende ochtend met clearblue: positief… Dus wat mij betreft allemaal prima! Ik denk dat het meer een mentaal dingetje is dat ik met clearblue wilde testen nog omdat dat een duur en bekend merk is.. zegt dus helemaal niks haha

  Succes! Overigens, ik heb wel getest vanaf dag 2NOD, meer omdat ik zo iets had van, volgens mij moest ik nu ongeveer ongesteld worden hahah. Dus ik weet niet goed hoe het zit als je een halve week voor je NOD test.. 


  Mereldv
  Bijdrager
  #10146620 Quote

  Ik teste bij de eerste zwangerschap een aantal dagen voor nod positief met kruidvat 2v5 en action. De tweede zwangerschap teste ik pas een dag na nod licht positief met action maar die zwangerschap liep helaas niet goed af. Zelf heb ik nu de vroege sensitest thuis liggen. Niet duur en schijnt ook erg gevoelig te zijn.. 

  #10146685 Quote

  Ik heb geen goede ervaring met Action early. Ik testte twee dagen voor mijn NOD wel positief met de Kruidvat 2 voor 5 en toen nog negatief met Action early. Nu 17 weken 🙂 succes met testen, zou een mooi kerstcadeau zijn!

  #10146686 Quote

  Ik heb geen goede ervaring met Action early. Ik testte twee dagen voor mijn NOD wel positief met de Kruidvat 2 voor 5 en toen nog negatief met Action early. Nu 17 weken 🙂 succes met testen, zou een mooi kerstcadeau zijn!


  Sanne1979
  Bijdrager
  #10146689 Quote

  Ik gebruikte de extra vroege testen van Sensitest en daar ben ik over tevreden. 2x 3-4 dagen voor NOD positief getest. Ze zijn ook goed betaalbaar.

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Moontjes
  Bijdrager
  #10146781 Quote

  Ik had 4 dagen voor mijn nod een positieve test van de action (early test). Achteraf gezien zou ik nooit meer zo vroeg testen… Ik vind die eerste 12 weken zo spannend (is 2x eerder mis gegaan) en nu kwamen daar nog 4 dagen extra bij!!

  #10147193 Quote

  Hoi Simplyme, ik ben benieuwd of je al getest hebt? 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct