Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ervaringsdeskundigen gezocht – met kind van bijna twee naar Bali

 • Auteur
  Berichten
 • #10110620

  Hallo dames (of heren),

  Ik ben op zoek naar ervaringsdeskundigen; mijn vriend en ik willen aankomende winter graag de winterzon opzoeken en kunnen door gunstige omstandigheden drie weken vrij nemen rond kerst. We zaten eraan te denken om naar Bali af te reizen met ons zoontje van dan bijna twee omdat:

  - het lijkt ons een erg mooi maar ook chill eiland (lekker eten, strandjes, goed te bereizen door het toerisme, mooie accomodaties)

  - er is geen malaria

  - ik hoor er goede verhalen over

  Los van de lange vlucht zie ik aan de ene kant echt zoveel mensen die met kind naar Bali gaan en het heerlijk hebben, maar….lees ik ook over het gevaar van Dengue in het regenseizoen (als wij er zijn). In 2016 is er een piek aan besmettingen geweest op Bali, nu vind ik er weinig info over. Ik heb in het verleden heel veel gereisd zelf, maar met zon kleintje vind ik toch wat anders, dus…mijn vraag is of er mensen hier naar Bali zijn geweest recentelijk en hoe risicovol die dengue nou echt is? Moet je de hele tijd smeren/opletten om niet lek geprikt te worden en worden er veel mensen ziek, of valt het wel mee, een beetje opletten en dan is er weinig risico? Ik vind er geen goede cijfers over en vind het daardoor zo moeilijk te beslissen! Vandaar dat ik even om advies kom vragen. En ik snap dat dit maar enkele ervaringen zijn maar hoor gewoon graag wat ervaringen om een beeld te krijgen :). Over het reizen heb ik geen zorgen maar wil een (ernstig) ziek kind natuurlijk vermijden. Iemand die mij hier meer over kan vertellen?

   

  Super bedankt bij voorbaat!


  EmmaVD
  Bijdrager
  #10110629 Quote

  Hoi!

  kijk eens op http://www.kidsopreis.com hier staan meerder vehalen over vakantie met kinderen klein en groot.

  Bali staat er ook bij. 

  En velen tips over de vliegreis etc. 

  Ik hoop dat je er iets aan hebt. 

   


  DS94
  Bijdrager
  #10110667 Quote

  Kijk eens naar De Huismuts, je kan haar bali vlogs bekijken op Youtube. Zijn zijn ook naar Bali geweest voor een langere periode met hun dochtertje. 

  #10110745 Quote

  Dank beiden! Ja de huismuts was ik al tegen gekomen maar ze vertelt daar niet echt over…

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct