Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Eten In Mond Stoppen

 • Auteur
  Berichten
 • #10550401

  Mijn dochter van net 1 stopt haar hele mond vol met eten als ik haar zelf laat eten. Met een banaan kan het niet zoveel kwaad lijkt me want die is zacht. Maar ik heb de indruk dat ze met haar 8 tanden nog niet echt kauwt. Herkennen jullie dit en belangrijker…. Wat is het moment dat ze echt gaan kauwen? Het gaat mij niet om rommel ofzo, maar meer dat ik haar geen verkeerd patroon wil aanleren.


  Bezig bijtje
  Bijdrager
  #10550405 Quote

  Mijn kleine krijgt al stukjes eten sinds ze 5-6 maanden is. Ze is niet zo’n fan van gevoerd worden. Ze heeft nu 1 tandje en gaat prima. Met haar kaken kan ze ook echt wel kauwen. Gewoon geen harde dingen aanbieden.


  Ninamom
  Bijdrager
  #10550412 Quote

  Mijn dochter deed precies dit. Haar hele mond vol proppen en volgens mij slikte ze het zo door zonder te kauwen. Nu is ze 1,5 en heeft ze nog steeds maar 8 tanden maar daar kauwt ze nu wel een beetje mee ( op harde dingen) en zacht eten zoals brood kauwt ze ook wel iets meer met haar kaken. Het komt denk ik vanzelf!


  Dpl
  Bijdrager
  #10550430 Quote

  Ze leert het vanzelf wel. Je hoeft niet bang te zijn dat je haar verkeerde gewoontes aanleert. Als ze heel erg propt kun je haar minder per keer aanbieden, als dat dan op is geef je het volgende stuk. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct