Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Even In Een Dipje

 • Auteur
  Berichten

 • CDvW
  Bijdrager
  #10186880

  Ik zit even in een dipje. 

  Ik weet dat we nog niet lang bezig zijn maar de moed zakt mij een beetje in de schoenen. Mijn laatste menstruatie was eind november 2018. Toen besloten we er voor te gaan. En tot op vandaag nog geen menstruatie gehad of eisprong (doe dagelijks een test). Voorheen waren mijn menstuaties al wat wisselend na het stoppen met de pil (januari 2018) maar dit slaat alles. Wij zijn al een aantal keer bij de huisarts geweest en hebben 1 maand het middel duphaston gebruikt. Normaal gezien moet je na 1x 10 dagen echt wel ongesteld worden maar bij mij dus niet! 🙁 nu net weer bij de huisarts geweest en nu doorgestuurd naar de fertiliteit arts. Maar daar kan ik pas op 13 juni terecht. Aangezien ik in Frankrijk woon zal de gang van zaken hier misschien anders lopen als in Nederland.  Maar ik lees hier graag mee zodat ik kennis van zaken heb in het Nederlands en de artsen hier hopelijk beter kan begrijpen. 

  Ik hoop stiekem dat mijn menstruatie nu zelf een keer op gang komt. Dat zal mij wat meer hoop geven. Maar momenteel vindt ik t even zwaar. We zijn ook niet de jongste meer (Ik 31 man 33)

   

  Sorry maar moest even mijn hart luchten. Vooral omdat niemand van onze situatie op de hoogte is. Is het toch fijn om het even te uiten. 


  CDvW
  Bijdrager
  #10187063 Quote

  Hoi ElsieJoy

  Bedankt voor je bericht en tips betreft voeding. Ik heb momenteel ook licht overgewicht waar ik mee bezig ben. En ik weet dat mijn omega vetten niet op pijl zijn aangezien ik een allergie voor vis heb en die vetten daar voornamelijk in zitten maar ik ben sinds een week of 2 daar (vegan) capsules voor aan het slikken. Eet verder niet vegan maar weet dat ik hier geen allergische reactie op zal krijgen 😁

  Ik ga mij eens verdiepen in voeding. Gister na aanleiding van jouw bericht al wel wat opgezocht over supplementen die ik kan toevoegen in mijn nieuwe eetstijl. Bv biergist, maca en trunisbloemolie. Of ik pcos heb weet ik niet. Ik heb wel een echo van mijn eierstokken en baarmoeder gehad en daar was niks raars op te zien.

  Maar wat fijn dat opletten op je voeding je heeft geholpen aan een kortere cyclus. Mijne is momenteel 120 maar hey who is counting.  Dit slaat nergens op 🙁 als ik onregelmatig was was het max 40

   

  Hopelijk gaat jouw operatie spoedig!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct