Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Even m'n ei kwijt

 • Auteur
  Berichten

 • Anoniem
  Lid
  #5732822

  Ik ben nu twee maanden moeder van een knap kereltje maar ik word zo ontzettend lijp van z’n gekrijs. Iedere dag hetzelfde liedje. Nu heeft hij vandaag maar een uur geslapen in totaal en ik weet mij gewoon geen raad meer!!! Het is niet even een huiltje nee het is gelijk krijsen. Ik ben naar de kinderarts geweest naar de huisarts en er is niks met hem aan de hand. Soms zit er een boertje dwars waardoor hij pijn heeft maar die huil ken ik nu onder andere wel. Ook is het zo dat hij tussen 19:30 en 21:00 z’n bekende huiluurtje heeft en ontroostbaar is. Echt heel zielig allemaal maar ik kan m’n haren wel uit m’n kop trekken. Ik weet gewoon niet meer wat ik moet doen. Het is zo vermoeiend voor hem maar ook voor ons. Soms vraag ik me af waarom ik? Wat heb ik gedaan dat hij zo overstuur raakt en zo hysterisch kan doen.

  Slaap schema’s drink schema’s begin er niet over de ene keer is het de klok van 5 de andere keer de klok van 4. De ene dag kan ik hem gewoon in z’n wiegje leggen en slaapt hij gewoon overdag en nu ben ik weer twee dagen bezig. Ik durf niet eens met hem te wandelen omdat ik bang ben dat hij zo hysterisch wordt dat ik daar dan met hem sta in de menigte.

  Leuk man zo’n baby.

  Sorry ik ben gewoon onwijs moe en moet gewoon even m’n ei kwijt.


  Sjarlotte
  Bijdrager
  #5732835 Quote

  Hoi kim

  heel begrijpelijk hoor dat je er gek van word! Een kind is al een hele verandering, laat staan als het zoveel huilt..

  mijn dochter heeft de eerste 2 weken nadat ze geboren was ook zo vreselijk gehuild.

  wij zijn uiteindelijk bij een osteopaat terecht gekomen. En dat heeft enorm geholpen en sindsdien een blij meisje

  Succes!


  Lyn V
  Bijdrager
  #5732839 Quote

  Koemelkallergie? Glutenallergie? Dat was t bij mijn vriendin.

  Kwamen ze ook pas na bijna 3 mnd achter toen ze al helemaal gebroken was.

  Sterkte


  Joycelever
  Bijdrager
  #5732926 Quote

  Wij hebben ook een temperament volle baby .

  krijst ook om

  in slaap te komen heb nu na 4 maanden een ritme gevonden . Savonds na 2 uur dus tussen half 7/8 ze laaatste fles boven in t donker , dan leg ik m weg en slaapt ie door tot volgende ochtend .

   

  hoef m niet proberen beneden te jouden of mee weg te gaan . Meneer krijst alles bij elkaar , gelukkig nu Savonds rust maar snap wat je bedoelt we hebben t zelfde gehad / en nog steeds want overdag gaat t niet zo makkelijk.

   

  hij slaapt overdag alleen hazenslaapjes waar fie vooraf san een uur al huilt . En met half uur al wakker is , maar nog helemaal kapot moe van is

   

  id dingen blijven proberen , bij mij hiel het met hem eten gehad schone luier . Niet bij me willen liggen . Dan maar ff boven huilen , sommige kids hebben dat nodig ( die van ons wel ) . Maar dat kon ik bij de 1 e ook niet ..

   

  dus het blijft zoeken naar een oplossing , Mss kan cb je verder helpen ?

   

  sucses


  Martina Spierts
  Bijdrager
  #5732955 Quote

  Ik zou eens een osteopaat vragen. Ik heb daar al meerdere keren hele goede verhalen over gehoord. Er hoeft bv bij zijn geboorte iets in zijn nekje/rugje klem te zitten dan kan een osteopaat dit zo verhelpen.

  het is denk ik wel het proberen waar.


  Anoniem
  Lid
  #5733105 Quote

  Thnx voor de reacties! Ik ben gisteren naar de osteopaat geweest en over twee weken moet ik weer terug komen.


  Hij heeft m’n zoontje wel gelijk behandeld dus ik hoop dat hij er baat bij heeft. Hij heeft inderdaad ook van die hazenslaapjes maar in de nacht slaapt hij gelukkig wel goed.


  Ik hoop echt dat het nu wat beter gaat want die kleine heeft best veel meegemaakt met z’n lijfje.


  Dankjewel voor de tip om naar de osteopaat te gaan en ik hou jullie wel even op de hoogte.


  Liefs kim

  Lees ook: Alles over doorslapen

  LS1986
  Bijdrager
  #5733506 Quote

  Hoi Kim, hoe is het nu met je mannetje? Al verbetering opgemerkt na de osteopaat?


  Roosan
  Bijdrager
  #5733597 Quote

  Ik ben ook erg benieuwd hoe het nu gaat. Bij ons heeft de osteopaat niet geholpen. Mijn zoontje van 4 maanden huilt elke avond 30-60 minuten ontzettend bij het naar bed gaan. Overdag gaat het wel goed.

  Ik heb al veel geprobeerd. Slaap ritueel, vroeger of later naar bed, erbij blijven of juist weggaan, muziekje, lampje… Niks helpt. Het is nu al bijna een maand zo, daarvoor ging het probleemloos.

  Herkent iemand dit?

   

  #5733995 Quote

  Herkenbaar! Mijn zoontje is ook 2 maanden en huilt de afgelopen weken ook veel. Eerste weken huilde hij amper dus ik helemaal blij met mn “perfecte”baby, tot hij 5 weken was en begon te krijssen om soms een poos niet te stoppen, is bij mijn zoontje vooral krampjes en gas/scheetjes wat hem dwars zit. Heb niet echt tips voor je helaas ben zelf ook nog zoekende..

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct