Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

even van je af schrijven

 • Auteur
  Berichten
 • #10177767

  Vanavond wil ik even van me afschrijven. Ik en mijn vriend zijn sinds juli 2018 bezig voor ons eerste kindje. Ik heb een zeer onregelmatige cyclus. Die varieert tussen de 35 en 42 dagen. Begin maart had ik voor de eerste keer een positieve zwangerschaptest. Helemaal gelukkig natuurlijk. Helaas begon gister het bloedverlies. Hoogstwaarschijnlijk een miskraam. Ik ben er ook even klaar mee nu. Het elke maand er mee bezig zijn. Op een gegeven moment neemt het heel je leven in beslag. Ik weet dat ik niet moet klagen, er zijn mensen die veel langer bezig zijn en die verschrikkelijkere dingen meemaken. Maar soms mag je er ook wel even klaar mee zijn…gewoon even van je afschrijven…


  Nicolle B
  Bijdrager
  #10177787 Quote

  Maar bloed verlies wil niet altijd een miskraam zijn ?

  Is dit al bevestigd ??

  Er zijn zoveel  mensen die gedurende hun zwangerschap  bloedverlies hadden en de zwangerschap  toch goed ging.

   

  Zowel dan wat een verdrietig nieuws en dan  snap ik inderdaad dat je er even door heen zit  mensen zeggen wel ben er niet teveel  mee bezig maar dat ben je altijd wel. Je bent liever  gisteren dan vandaag zwanger. En als het inderdaad dan wat rondes duurt is dit frustrerend. 

  Ik ben in ronde 4 zwanger  geraakt  vrij snel natuurlijk en weet nog dat ik er ook enorm erg mee bezig was en elke keer die teleur stelling is gewoon rot.. 

  #10177788 Quote

  Hi,

  Nou ik vind dat echt geen klagen of zeuren meid. Heel logisch dat je dat soms even hebt. En het is net wat je zegt ‘het neem idd heel je leven in beslag’. Ik had dat al en ik raakte 3 keer snel zwanger. Maar hou je koppie omhoog hoor. Ik wens jullie samen heel veel succes en moed en ook voor jullie komt er een roze of blauwe wolk periode. Hou vol en niet opgeven! Groetjes!

  #10177830 Quote

  Hi Nicolle B,

   

  Nee nog niet bevestigd maar de verloskundige zei al met de klachten die ik heb, moet ik rekening houden met het slechtste. Woensdag moet ik bloedprikken om te kijken na mijn waardes. Mocht er toch een afwijking in te zien zijn, dan krijg ik een inwendige echo. Ook is mijn zwangerschaptest van positief in negatief veranderd. Niks meer te zien. Zelfs geen licht streepje.

   

  Dankje wel Nicolle.

  #10177831 Quote

  Dankje wel, Cin B😘


  Nicolle B
  Bijdrager
  #10177885 Quote

  Ahh dat is rot😔 en verdrietig.

  Probeer inderdaad je koppie omhoog te houden. En ook jullie word  dit gegund. 

  Veel sterkte met dit verlies en succes  in de toekomst🤗

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct