Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Even Van Me Afschrijven 2

 • Auteur
  Berichten

 • xCy
  Bijdrager
  #10218005

  Morgen verwacht ik mijn 4e menstruatie sinds de operatie. Vanmorgen voor de gein een testje gewaagd maar helaas, negatief.

  Ik zit nu op 14 dpo en heb een luteale fase van 15 dagen, morgen menstruatie dus. Ik vind het zo een teleurstelling. Ik weet dat het ‘pas’ de 4e cyclus na de bbz is maar elke keer voelt het zo zwaar. En vliegen gelijk de gedachten dat ik niet vruchtbaar ben alle kanten op.

   

  Ik had de luxe om na 1 ronde gelijk zwanger te mogen raken van mijn bbz. We zijn nu dus 4 rondes verder zonder resultaat. Ik ben zo benieuwd wanneer wij papa en mama mogen gaan heten..

   

  Ik weet dat sommige pas ná NOD positief testen maar dan zou ik toch wel al wat moeten voelen.. Toen ik zwanger was van de bbz voelde ik al een halve week vóór menstruatie van alles, vooral krampen en steken. Wellicht omdat het niet goed zat, dat kan natuurlijk.

  Maar ik voel nu echt helemaal niks dus ga er maar vanuit dat ik morgen weer ga menstrueren.

   

  Moest het even van me afschrijven :)

  Fijn weekend allemaal!


  PatriesN
  Bijdrager
  #10218012 Quote

  Lastig hé die onzekerheid. En ik snap je helemaal. Je hebt al een keer een positieve test in handen gehad dus je verwacht ook weer dat het snel gebeurt. Maar ’t beste is om wat afleiding te zoeken en ik denk maar zolang je ook nog geen menstruatie klachten hebt kan het ook zo dat je wel een positieve test straks hebt. 

  En ik had helemaal geen kwaaltjes of voelde helemaal niks bij m’n bbz dus zo zie je maar ieder lijf is weer anders en reageert weer anders. Probeer positief te blijven! 

  Ik praat wel heel makkelijk want ik zit nog in de fase van de bbz en probeer ’t straks wat meer los te kunnen laten wanneer we er weer voor kunnen gaan. 

  Werd jij weer snel ongesteld naar je bbz? 

  Geniet maar lekker van ’t zonnetje vandaag! 


  xCy
  Bijdrager
  #10218062 Quote

  Dankjewel voor je positieve woorden. Afleiding genoeg idd maar soms nog van die momentjes.. zoals vandaag.

  Ik werd 5 weken na de operatie ongesteld. Na 3 weken weer een eisprong. Dus dat ging echt heel netjes bij mij. Ook direct weer regelmatige cyclussen.

  Ik hoop hoor jou dat je ook weer gauw vooruit kan kijken en dat ik deze cyclus nog een positieve test in me handen heb 🙂


  Matahari
  Bijdrager
  #10218065 Quote

  Haai! ‘Fijn’ te horen dat ik niet de enige ben… ik heb 2 maanden geleden een miskraam gehad (6 weken) en toen was het een complete verrassing! Vorige ronde (en deze ronde) meen ik van alles te voelen. Echt om gek van te worden! Vorige keer kwam de menstruatie gewoon strak op tijd.. morgen is ook mijn dag.. ik heb al n beetje t menstruatie gevoel, maar dat had ik de vorige keer ook. Toch blijft dat wat een onheilspellend gevoel vinden jullie ook niet? Ik zou wel willen dat het gewoon vast maandag was. Al is het wel zonde van dit mooie weekend 😂. Mn vriend luistert niet meer naar me. Die kan er niet zoveel mee! Geloof dat het ook wel lastig is om je in zo’n vrouw te verplaatsen. En alles gewoon negeren en niet meer aan denken lukt ook niet! 

  Succes morgen! Laten we heel hard duimen dat we binnenkort samen in een chatgroep zitten en we onze misselijkheid skwaaltjes kunnen delen!! 


  SFxx
  Bijdrager
  #10218078 Quote

  Herkenbaar hoor meid. Ik ben begin maart geholpen aan een bbz ook bij ronde 1 zwanger.  De angst erna van zal het ooit opg komen was ook bij mij aanwezig.

  Ben nu 5-6 weken zwanger, dus na 3 rondes weer. Voelde nu ook weer snel klachten, was ook weer rete bang voor een bbz. Vorige week echo, zat goed maar blijf toch angstig. Overal waar je geen invloed op heb …

  Het is lastig om te doen maar laat het allemaal maar gebeuren want ondanks de momenten ‘plannen’ van de seks gaat het toch zoals het gaat. En die dooddoeners van het komt allemaal wel goed laten we achterwegen want garanties kan niemans je geven maar met positief denken kom je een heel eind 🙂 

  Denk aan je!

   


  xCy
  Bijdrager
  #10218123 Quote

  Ahh wat een lieve woorden allemaal, dankjewel meiden!

  ‘Fijn’ om hierin herkend te worden en dat we hier samen in staan op dit forum. Helpt een boel!

  Mannen zijn lastig, ze bedoelen het goed maar ze hebben geen idee wat er in een vrouwenlijg allemaal gebeurd en wat voor gevoel dat geeft.

  @sfxx wat spannend! Gefeliciteerd! Heb je nog maar 1 eileider? Na 3 rondes weer, dat is fijn zeg. Kan me voorstellen hoe eng dat is geweest tot aan de 1e echo, pffff. Ik hoop zo dat ik ook gauw weer mag en dit keer goed tot het einde. 

  De wens is ZO sterk..

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  SFxx
  Bijdrager
  #10218162 Quote

  Ja ik heb nog een eileider. Dat feit maakte mij met name onzeker. Het opnieuw krijgen van een bbz en de andere eileider moeten inleveren en niet meer zelf zwanger kunnen worden. Dat gevoel is zelfs nu nog niet hlemaal weg.

  We hebben gewoon een rot ervaring gehad door de bbz en dat maakt je gespannen onzeker. Of het echt ooit weggaat … waarschijnlijk als we ons eigen kindje in onze armen hebben.

   


  PatriesN
  Bijdrager
  #10218176 Quote

  @ElsieJoy  ben je nu zwanger? Wauw gefeliciteerd! Mag ik vragen hoe jij er dan achter kwam dat er toch wat je eileider was? Want bij jou was die toch ook allebei behouden bij de bbz? Je zei nadat jullie weer probeerde kwamen jullie erachter dat de eileider hydrosalpinx had. Hoe kwam je daarachter?

   

  @xCy ik hoop dat je snel een positieve test in handen hebt! 


  SFxx
  Bijdrager
  #10218263 Quote

  Het onbevangen is er wel af he Elsiejoy? 

  Stapje voor stapje.

  Ik merk dat ik nog niet optimaal kan genieten of durf te denken dat alles goed komt. Want die garantie hebben we niet. Ik hou me maar vast aan iedere kleine overwinning en hopelijk kunnen we binnekort  allemaal in geniet modus komen.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct