Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Extreem koud

 • Auteur
  Berichten

 • Blubje
  Bijdrager
  #10293833

  Hey, 

  Ik ben bijna 31 weken zwanger. Dit is me derde zwangerschap maar ik heb het de laaste tijd zo snel koud. Dit ken ik niet van mijn andere zwangerschappen.  Herkend iemand anders dit toevallig??

   

  #10293965 Quote

  Heb je ook koorts?

  #10293980 Quote

  Ik heb het ook de hele dag koud! Dikke truien aan en dekentjes op de bank terwijl mijn vriend zit weg te branden omdat de kachel zo hoog staat. Vriendinnen van mij hebben precies hetzelfde gehad tijdens de zwangerschap. Het zal voor iedereen anders zijn natuurlijk 😉 

  #10293992 Quote

  Hier precies hetzelfde! Af en toe even een opvlieger maar over het algemeen koud-koud-koud. Met name in de avond. 


  Sanduraakje
  Bijdrager
  #10294005 Quote

  Grappig hoe dat voor iedereen weer anders is. Ik heb het tijdens mijn zwangerschap geen moment koud gehad, terwijl ik normaal echt een koukleum ben.


  Denise Kerber
  Bijdrager
  #10294024 Quote

  Ik heb het altijd koud en tijdens mijn zwangerschap bleef dat ook het geval. Zelf ben ik schildklierpatient, en weet uit ervaring dat extreme kou ervaring een symtoon van een traag werkende schildklier kan zijn. Ik wil je niet bang maken, maar als je het niet vertrouwd zou je het aan de huisarts kunnen voorleggen. 

  Meestal komt een traagwerkende schildklier ook met andere symtonen, zolang je die niet hebt, zal ik me niet te druk maken. 

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct