Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Extreem kwijlen

 • Auteur
  Berichten

 • Birdie
  Bijdrager
  #10230896

  Goedemorgen! Inmiddels begin ik me een beetje zorgen te maken over mijn dochtertje. Ze is net 1 jaar. Ze kwijlt ontzettend veel, ze draagt altijd slabbetjes die ik 5 keer per dag vervang en soms is dan nog zelfs haar kleding kletsnat. Ik hoor haar nu ook vaker haar speeksel slissend opzuigen. Mn dochtertje heeft al wel een hele set tanden. De speen gebruikt ze alleen bij het inslapen en ze eet al gewoon mee met de pot zonder te blenderen. Drinken kan ze ook uit de beker. Heeft het al zin om een afspraak met de dokter of logopedist te maken? Alvast bedankt!


  KL-E
  Bijdrager
  #10230898 Quote

  Je zou altijd even n afspraak kunnen maken bij de huisarts. Die kan dan wel zeggen of een doorverwijzing naar logopodist nodig is of niet!


  JomieJW
  Bijdrager
  #10230939 Quote

  Ik zou het in ieder geval even laten beoordelen. Een logopedist kan je snel genoeg zeggen of behandeling nodig i (en al kan op deze leeftijd) of niet. En anders kunnen ze je met nuttige tips naar huis sturen, dus ik denk altijd de moeite waard!

  #10230997 Quote

  Misschien een gekke vraag, maar kunnen het geen kiezen zijn die doorkomen? Mijn zoontje heeft toen een tijdje heel erg gekwijld en ineens had hij een kies door. Als je je zorgen maakt kun je altijd de huisarts eens bellen. 


  Birdie
  Bijdrager
  #10231006 Quote

  Bedankt! Ze heeft op het moment 4 kiezen. Ik kan niet echt een verschil bespeuren tijdens het doorkomen. Ik ga eens bellen, bedankt!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct